; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan nasi aurelian temisan

Monica Davidescu, primele declarații despre divorțul finilor Andreea Bălan și George Burcea: „Am încercat să aplanăm conflictele”

01 July 2021
A trecut un an de când presa tabloidă anunța că Andreea Bălan a decis să se despartă de tatăl fiicelor ei, George Burcea. Totul după doar 6 luni de căsnicie. 
 
Cei doi au reușit să treacă peste despărțire. George Brucea și-a refăcut viața în văzul tuturor, în urma participării sale la emisiunea „Ferma’, difuzată de Pro TV, unde a început o poveste de dragoste cu Viviana Sposub. Deși nimeni nu le dădea vreo șansă, cei doi sunt în continuare împreună.
La fel a făcut-o și Andreea Bălan, care a confirmat în presă că are un nou partener. Este vorba de tânărul afacerist Tiberiu Argint. 
 
Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea este încă în curs de soluționare, întrucât cei doi încă luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună și nici până în ziua de astăzi nu au reușit să ajungă la un acord. 
 Vezi galeria foto >
Nașii de cununie a fostului cuplu sunt Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu. Cei doi au preferat până acum să nu vorbească public despre divorțul finilor lor, însă i-au susținut de fiecare dată. Acum, Monica Davidescu a vorbit pentru prima oară pe marginea acestui subiect, mărturisind că atât ea, cât și Aurelian Temișan, au încercat să aplaneze problemele dintre Andreea Bălan și George Burcea. 
 

„Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.  

Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!, a mai precizat cunoscuta actriţă', a povestit pentru playtech.ro soția lui Aurelian Temișan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare