; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Davidescu isi face aparitia in Las Fierbinti

Monica Davidescu îşi face apariţia în “Las Fierbinţi”

18 April 2013

Săptămâna aceasta în Las Fierbinţi' e petrecere mare. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) e convins de nevastă, Manuela (Alina Chivulescu), să boteze copilul verişoarei sale proaspăt întoarsă în ţară.

O apariţie de zile mari, Steluţa, interpretată de Monica Davidescu, verişoara Manuelei vine în Fierbinţi cu un copil… de culoare. Însă nimic nu mai contează când e rost de petrecere şi de neamuri aduse laolaltă. Fără a mai avea vreun cuvânt de spus în faţa nevestei, primarul Vasile se vede nevoit să organizeze botezul , la care vor sosi inevitabil şi rudele consoartei, cu mama soacră şi tatăl socru în frunte (Gabriela Popescu şi Valentin Uritescu).

Toate-s bune şi frumoase până în clipa în care dispare copilul de la botez. Ce se întâmplă de fapt, telespectatorii Pro TV vor descoperi joia asta în Las Fierbinţi', de la 20.30.

Tot diseară, Aspirina (Mirela Oprişor) are probleme cu un funcţionar bancar, care o sună în fiecare zi pentru a-i reaminti că trebuie să plătească rata pentru creditul pe care l-a luat cu buletinul, altfel va ajunge pe lista neagră. Iar trio-ul de succes Bobiţă (Mihai Bobonete), Giani (Costi Diţă) şi Dorel (Mihai Rait Dragomir) e din nou pus pe combinaţii' cu… veveriţe! Despre ce e vorba, fanii Las Fierbinti' vor afla azi, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare