; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Dascălu şi-a îndeplinit un vis: s-a înscris la master!

22 October 2012

 

Prezentatoarea emisiunii Weekend cu Monica Dascălu' (programată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 17.30, la Pro TV Internaţional) şi a Ştirilor Pro TV de la ora 17.00, s-a întors pe băncile şcolii. Monica Dascălu a redevenit studentă şi urmează cursurile  programului de Master “Evaluarea, Consilierea şi Psihoterapia copilului, cuplului şi a familiei” din cadrul Facultăţii de Psihologie a Universităţii Bucureşti.

Dupa ce a terminat Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, vedeta Pro TV a decis să îşi lărgească aria de cunoştinţe într-un domeniu care o pasionează: “Sunt extrem de bucuroasă că am ocazia să îmi dezvolt aptitudini de comunicare şi să înţeleg profund relaţiile interumane .

Am constatat că transformările generate de migraţiile profesionale ale oamenilor duc la probleme care se răsfrâng puternic în relaţiile familiale. Trăim o perioadă în care s-au intensificat şi crizele de natură spirituală şi în care au crescut atât frecvenţa abandonului şi abuzului copiilor, dar şi violenţa domestică. Toate acestea m-au condus către alegerea cursului de Master pe care îl urmez, mai ales că regasesc practic aceste aspecte zi de zi în munca mea atât la Pro TV  Internaţional, cât şi la Ştirile Pro TV'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare