Homepage  / Vedete româneşti

Monica Dascălu se pregătește să revină la pupitrul știrilor de la PRO TV. Ce colegă de breaslă a dat-o de gol

Monica Dascălu se pregătește să revină la pupitrul știrilor de la PRO TV. Ce colegă de breaslă a dat-o de gol
9

de Cristina Țapu,

Monica Dascălu va reveni în curând pe micile ecrane, la PRO TV. Prezentatoarea nu a confirmat oficial această veste, iar anunțul a fost făcut, în mod indirect, de o colegă de breaslă a vedetei. Iată detaliile!

Monica Dascălu revine în televiziune la pupitrul de la PRO TV

Monica Dascălu, în vârstă de 46 de ani, a luat o pauză de la televiziune după ce a devenit mamă pentru a doua oară, pentru a se concentra asupra familiei. Se pare că prezentatoarea este pregătită să revină alături de colegii săi. Întoarcerea sa la Pro TV a fost anunțată de colega și prietena sa apropiată, Diana Enache, printr-o postare pe Instagram.

monica dascaluIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„În curând, pe aceeași scenă, în formula completă!”, a fost mesajul pe care Dana Enache l-a scris în derptul unei imagini în care apare alături de Monica Dascălu. Momentan, Monica nu a confirmat întoarcerea sa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Monica Dascălu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu doi ani, aducând pe lume un băiețel. Anul trecut, la 45 de ani, vedeta Pro TV a născut o fetiță, eveniment pe care l-a sărbătorit într-un cadru foarte restrâns și despre care nu a oferit declarații.

Motivul pentru care Monica a pus capăt căsătoriei cu Mihai Băjenaru

În 2021, Monica Dascălu a pus capăt căsniciei de zece ani cu avocatul Mihai Băjenaru și la scurt timp și-a găsit liniștea alături de Cristi Varabanciu, mai tânăr decât ea, cu o carieră în domeniul auto.

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile.

Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, povestea Monica despre căsătoria cu Mihai, înainte ca aceasta să ajungă la final.

„Și-au dorit mult să aibă un copil și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca acest lucru să se întâmple. Monica a făcut nenumărate fertilizări in vitro, însă minunea nu s-a produs. Aceste tratamente sunt dificile, îți schimba organismul, îți slăbește psihicul. Ușor, ușor, s-au adunat frustrări și, deși nu au existat certuri, s-au îndepărtat unul de altul. La un moment dat, Monica a fost cea care a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui. Ei nu mai țin legătura de vreo doi ani, ce să-și mai zică?”, declarau apropiații Monicăi, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton