; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Dascălu s-a căsătorit

08 February 2010

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV' de la ora 17.00 s-a căsătorit, weekendul trecut, cu avocatul Mihai Băjenaru. După cununia civilă, încheiată pe 5 februrie la Primăria Sectorului 3, sâmbătă, pe 6 februarie, cei doi au ales să se cunune religios la Biserica Sfântul Spiridon. Ambele ceremonii au fost foarte discrete şi au avut loc cu un grup restrâns de invitaţi.

Sunt emoţionată şi fericită pentru că în acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa mea. M-am căsătorit cu iubitul meu Mihai. Am ales ca jurămintele în faţa lui Dumnezeu să le facem la Biserica Sfântul Spiridon şi să-i avem alături de noi doar pe cei dragi: familia şi prietenii noştri. Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca mama mea să se bucure şi ea de acest eveniment, dar am simţit că de acolo de sus a fost alături de noi', declară Monica Dascăl, pe care românii din afara ţării o urmăresc la ProTV Internaţional..

.

Această săptămînă va fi una foarte plină pentru ea, deoarece pe lângă Ştirile de la ora 17.00' Monica va reîncepe filmările unui nou sezon al emisiunii Weekend cu Monica Dascălu', difuzată la ProTV Internaţional din 20 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la orele 18.30. După ce va încheia filmările pentru următoarea perioadă, vedeta va pleca spre sfârşitul săptămînii, împreună cu soţul ei, în afara ţării, unde cei doi vor mai avea o ceremonie simbolică şi petrecerea de nuntă în două ţări diferite', mai precizează Monica.

.

.

.

.

.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare