Homepage  / Vedete româneşti

Monica Bîrlădeanu, apariție elegantă la o nuntă din Toscana. Actrița a purtat o ținută care a atras toate privirile

Monica Bîrlădeanu, apariție elegantă la o nuntă din Toscana. Actrița a purtat o ținută care a atras toate privirile
16

de Cristina Țapu,

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, a participat recent la o nuntă care a avut loc în Toscana. Actrița a purtat o rochie superbă și a furat toate privirile celor prezenți la fericitul eveniment.

Monica Bîrlădeanu, ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana

Monica Bîrlădeanu formează un cuplu discret alături de medicul Valeriu Gheorghiță, iar recent a participat la nunta unor prieteni. Actrița a furat toate privirile la ceremonia care a avut loc în Toscana și a purtat o rochie galbenă, alături de o pălărie mov pe care a asorat-o unor pantofi cu un toc amețitor de aceeași culoare. Monica a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru ținuta desprinsă din povești.

Monica 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Monica Bîrlădeanu se mândrește cu o carieră de succes, având numeroase apariții în filme și seriale, inclusiv în producția americană „Lost”. Cu toate acestea, puțini știu cum a început aventura ei în lumea actoriei.

Monica Bîrlădeanu  a urmat Facultatea de Drept la Iași, dar și-a dat seama din primul an că își dorește altceva. Inițial, a intrat în lumea modelling-ului, unde calitățile sale fizice au ajutat-o să se impună pe podiumurile de modă.

monica-birladeanu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Deși a trecut mult timp de la primele apariții ale Monicăi pe podiumul de modă, actrița este la fel de frumoasă, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea. După ce a trăit în Statele Unite ale Americii timp de peste un deceniu, Monica Bîrlădeanu s-a întors în România, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Valeriu Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, planuri de nuntă

După ce relația lor a fost confirmată, tot mai mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între cei doi nu există o diferență considerabilă, ci una de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât cel care a coordonat campania de vaccinare anti coronavirus. Așadar, Monica are 45 de ani, în timp ce Valeriu, 42.

Actrița și medicul au finalizat toate detaliile pentru nunta lor și au trimis deja invitațiile, conform surselor Cancan. Evenimentul va avea loc în toamna acestui an, pe 5 octombrie 2024. Nașii vor fi doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Mirele și mireasa au ales o locație specială pentru nuntă: Palatul Snagov, care oferă un cadru de vis. Invitații vor trebui să respecte un dress code impus de Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță – Black Tie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton