Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Monicăi Bîrlădeanu după ce s-a speculat că așteaptă un copil cu medicul Valeriu Gheorghiță. Actrița a spulberat zvonurile

Reacția Monicăi Bîrlădeanu după ce s-a speculat că așteaptă un copil cu medicul Valeriu Gheorghiță. Actrița a spulberat zvonurile
11

de Cristina Țapu,

Monica Bîrlădeanu a reacționat pentru prima dată în legătură cu speculațiile privind o posibilă sarcină cu copilul lui Valeriu Gheorghiță, bărbatul cu care are o relație de ceva timp. Toate acestea au început în urma unor declarații făcute de vedetă în cadrul programului special de Revelion de la Pro TV. Iată ce a avut de spus Monica!

Monica Bîrlădeanu pune capăt speculațiilor privind sarcina

La vârsta de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu a fost invitată în cadrul emisiunii de Revelion de la Pro TV, PROTEVELION. În timpul ediției speciale moderată de Pavel Bartoș și Raluka, actrița a fost întrebată despre planurile ei de viitor, iar declarația ei a stârnit interes.

Ea a exprimat dorința de a avea o masă plină, dar nu a oferit prea multe detalii, menționând că abia la sfârșitul lui 2024 va dezvălui la ce se referea în realitate.

„Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit’, a spus actrița, la Pro TV.

Cei prezenți în emisiuni au fost uimiți de confesiunea făcută de Monica Bîrlădeanu, în special Matilda Pascal Cojocărița, care a zis: „E gravidă, e gravidă”, a fost reacția cântăreței de muzică populară.

De aici până la nașterea speculațiilor nu a mai fost decât un pas, iar fanii au crezut că Monica făcea referire la dorința de a-și extinde familia și a deveni mamă.

Monica-Birladeanu-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Astfel, au circulat rapid zvonuri conform cărora Monica Bîrlădeanu ar putea fi însărcinată. Speculațiile au ajuns și la urechile vedetei, care într-o postare pe Instagram a infirmat aceste presupuneri, negând că ea și medicul Valeriu Gheorghiță ar aștepta un copil.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a fost mesajul pe care actrița l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu din vara anului trecut. PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat relația acesteia cu medicul, însă Monica a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect.

Ce diferență de vârstă există între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

După ce relația lor a fost confirmată, tot mai mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între cei doi nu există o diferență considerabilă, ci una de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât cel care a coordonat campania de vaccinare anti coronavirus.

Monica Bîrlădeanu a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală, iar cea mai cunoscută relație amoroasă a sa a fost cu producătorul și regizorul Bobby Păunescu, alături de care a colaborat și profesional în filme precum „Francesca“ (2009).

În ceea ce îl privește pe Valeriu Gheorghiță, acesta a fost un personaj central în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 în România, coordonând Campania Națională de Vaccinare Anti-COVID-19. De asemenea, din martie 2022, Valeriu Gheorghiță face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, ocupând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență Agrippa Ionescu.

Sursă foto: Instagram Monica Bîrlădeanu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton