; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Bîrlădeanu, în autoizolare! Vedeta așteaptă acum rezultatul testului COVID și sfaturi de la fani

Monica Bîrlădeanu, în autoizolare! Vedeta așteaptă acum rezultatul testului COVID și sfaturi de la fani

07 April 2021

Deși toată lumea speră ca în curând numărul restricțiilor să se micșoreze, numărul de cazuri noi de Covid-19 este în creștere. Nici vedetele nu au scăpat de stresul îmbolnăvirii, iar cel mai recent exemplu îl reprezintă Monica Bîrlădeanu.

Frumoasa actriță s-a autoizolat la domiciliu, unde așteaptă rezultatul testului, a anunțat aceasta pe Facebook.

„Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă un an: auoizolarea! N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer… eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum', a scris vedeta din „Vlad' (Pro TV), pe contul său personal de Facebook.

Tot acolo, Monica Bîrlădeanu a mărturisit că se gândește să se bucure de această perioadă în care va sta acasă. Și are deja planul făcut.

„Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să rearanjez dressingul, să-mi fac o zonă de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul… Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspect. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test… #selfisolation #day1', a mai scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/MonicaBirladeanu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare