Monica Bîrlădeanu, vacanță la schi cu prietenele
Monica Bîrlădeanu a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini realizate la schi, în zona lacului Sfânta Ana. Actrița s-a distrat pe cinste alături de prietenele sale pe pârtie, iar fericirea i-a putut fi citită pe chip. Monica a purtat un echipament corespunzător temperaturilor reduse, iar întreaga ținută a fost completată de un zâmbet cuceritor, care nu ar putea lăsa indiferent pe nimeni.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 12
Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță au devenit oficial soț și soție pe cinci octombrie. În ziua nunții sale, Monica a strălucit ca o adevărată vedetă de Oscar. Actrița a optat pentru două rochii albe, lungi și mulate, care i-au pus în valoare silueta. Actrița Monica Bîrlădeanu a impresionat inițial cu o rochie tip sirenă, decorată cu pene în partea inferioară, pe care a accesorizat-o cu bijuterii rafinate.
Părul ei a fost coafat simplu, pe spate, fără voal. Pentru dansul mirilor, a optat pentru o a doua rochie la fel de spectaculoasă, cu mânecă lungă și o crăpătură adâncă pe picior. Ambele ținute au fost create de casa de modă M.Marquise și ar fi costat aproximativ 3.000 de euro, conform Romania TV.
Monica Bîrlădeanu, nuntă de poveste cu medicul Valeriu Gheorghiță
Decorul impresionant și meniul rafinat au completat perfect atmosfera magică a evenimentului, iar surprizele au continuat pe tot parcursul serii. Fiecare invitat a primit un cadou special: un pachet elegant în formă de inimă, care conținea un parfum de la un brand renumit. Seara a fost de neuitat, cu o eleganță desăvârșită, toți respectând dress code-ul „Black Tie” impus de cei doi îndrăgostiți.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 7 / 12
Invitații au avut parte de un adevărat festin culinar! Aperitivul a constat în ou de găină infuzat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat acompaniat de dulceață de tomate, și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, garnisită cu dulceață de ceapă și biscuiți sărați.
Sursă foto: Instagram
Citește și: