Homepage  / Vedete româneşti

Monica Bîrlădeanu, prima reacție după ce s-a scris că are o relație cu un bărbat însurat. Cine este iubitul ei

Monica Bîrlădeanu, prima reacție după ce s-a scris că are o relație cu un bărbat însurat. Cine este iubitul ei
5

de Roxana Mirea,

Monica Bîrlădeanu a avut o primă reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu un bărbat însurat. Actrița a mărturisit că există un bărbat în viața ei, aducând în discuție și speculațiile care s-au făcut pe seama relației sale. Iată cine este iubitul Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu neagă că are o relație cu un bărbat însurat

Monica Bîrlădeanu a avut prima reacție după ce s-a speculat că are o relație cu un bărbat însurat. Recent, ea și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria. După ce imaginile au fost făcute publice, au apărut și zvonuri potrivit cărora actrița ar avea o relație cu un bărbat căsătorit. Monica Bîrlădeanu a publicat un mesaj pe Instagram, unde a confirmat că are o relație și a ținut să precizeze că iubitul ei nu este căsătorit.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a scris actrița pe rețelele sociale.

PR-ul actriței, Aprilia Ivănescu, a declarat că iubitul Monicăi nu este căsătorit, așa cum s-a speculat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”, a spus Aprilia, potrivit libertatea.ro.

cine-este-valeriu-gheorghita-iubitul-monicai-birladeanu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bîrlădeanu

Adevărul este că Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit, dar a divorțat în urmă cu ceva vreme. El ar fi fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate.

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În prezent, iubitul Monicăi Bîrlădeanu face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor publicate de Adevărul.

Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton