Homepage  / Vedete străine

Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție oficială ca iubiți. Cum au fost surprinși

Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție oficială ca iubiți. Cum au fost surprinși
9

de Cătălina Matei,

După ce au păstrat o vreme relația în secret, Monica Belluci și Tim Burton au avut parte de prima lor apariție oficială ca și cuplu. Nu oricum, ci pe covorul roșul de la Festivalul de film de la Roma. Celebrul regizor al serialului „Wednesday” și actrița de origine italiană au radiat unul lângă celălalt și s-au purtat exact ca niște tineri îndrăgostiți.

Îndrăgostiți ca la 16 ani! Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție oficială ca iubiți

După ce recent au apărut în presa internațională câteva detalii legate de idila dintre Monica Bellucci (59 de ani) și Tim Burton (65 de ani), iată că cei doi și-au făcut și prima lor apariție publică în calitate de iubiți. Nu oriunde, ci chiar pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Roma, la premiera producției „Diabolik Chi Sei”, în care joacă celebra actriță.

Monica Bellucci a atras toate privirile într-o rochie gri închis, cambrată. În plus, actrița de origine italiană a radiat alături de iubitul său. De altfel, cei doi s-au purtat ca doia tineri îndrăgostiți: s-au ținut de mână și au pozat fața fotografilor, apropiați și fericiți.

News – Red carpet of the movie “Diabolik chi sei?” 18th Rome Film Festival at Auditorium Parco Della Musica, Rome, ItalyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După câteva luni, în care s-au întâlnit în secret, Monica Bellucci a confirmat relația lor într-un interviu acordat revistei ELLE France, care a apărut în luna iunie. Actrița și-a mărturisit dragostea pentru regizor:

Ce pot să spun… mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc ca om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște și în calitate de regizor, începe o altă aventură”, a declarat actrița.

Monica Bellucci și Tim Burton și-au ținut idila secretă timp de câteva luni. Cum i-au surprins acum paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Cei doi au lucrat împreună la „Beetlejuice 2”, regizat de Tim Burton, ale cărui filmări s-au desfășurat la Londra.

Îl iubesc pe Tim”, a continuat Bellucci în interviul menționat mai sus. „Și am un mare respect pentru Tim Burton.”

Monica Bellucci și Tim Burton, dragoste după 16 ani de la prima vedere

Monica Bellucci (59 de ani) și Tim Burton (65 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La un eveniment din Franța, ce a avut loc în octombrie 2022, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton (64 de ani) premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Atunci ar fi început relația amoroasă. Publicația Paris Match scria în februarie 2023: „Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”.

Monica Bellucci a fost singură în ultimii trei ani, după despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre. Între 1999 și 2013, a fost căsătorită cu Vincent Cassel, alături de care are două fete, Deva și Leonie, născute în 2004, respectiv 2010.

Tim Burton a avut o relație de 13 ani, încheiată în 2014, cu o altă actriță celebră, Helena Bonham Carter, alături de care are doi copii, un băiat de 20 de ani, Billy, și o fiică de 16, Nell.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton