; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Bârlădeanu merge la Festivalul de la Veneţia

29 July 2011

Monica Bârlădeanu va fi prezentă la ediţia din acest an a Festivalului de la Veneţia, după ce a jucat în filmul „Maternity Blues' şi a fost nominalizată la secţiunea Controcampo Italiano, scrie Agenţia de presă mondenă.

Acest film este cel de-al doilea regizat de Fabrizio Cattani, potrivit site-ului Festivalului de Film de la Veneţia.

Rolul pe care l-a jucat Monica Bârlădeanu a fost acela al unei mame care şi-a ucis copilul din cauza depresiei post-natale. Într-un final, personajul interpretat de actriţa româncă ajunge să fie internată într-o clinică de psihiatrie.

Actriţa în vârstă de 32 de ani a fost, la început, speriată de scenariul dur al filmului, dar şi pentru faptul că se temea ca publicul să nu înţeleagă greşit mesajul peliculei. În film apar alte trei cazuri de femei care îşi ucid copiii din cauza depresiei, dar ele nu ajung la închisoare, ci li se acordă şansa recuperării psihice. Totul pentru că se recunoaşte faptul că au făcut-o din cauza unui dezechilibru.

„Maternity Blues' va face parte din Festivalul de Film de la Veneţia, aşadar Monica Bârlădeanu va fi prezentă în oraşul dogilor între 31 august şi 10 septembrie.

Iată câteva imagini din timpul filmului:

http://www.youtube.com/watch?v=5QP9C70jbhw&feature=player_embedded

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare