Homepage  / Vedete româneşti

Monica Anghel se pregătește pentru o nouă profesie. La ce cursuri s-a înscris. „Vreau să mă perfecționez”

Monica Anghel se pregătește pentru o nouă profesie. La ce cursuri s-a înscris. „Vreau să mă perfecționez”
9

de Roxana Mirea,

Monica Anghel a oferit noi detalii despre călătoria ei în ceea ce privește procesul său de slăbire. „Am slăbit în mod natural, frumos, sănătos… acest lucru s-a întâmplat în 6 ani de zile”, a dezvăluit ea, în emisiunea „Tu urmezi”, prezentată de Dan Negru. Artista a mărturisit că și-a dorit să ducă pasiunea ei pentru nutriție la un alt nivel. Iată ce studiază Monica Anghel, în prezent.  

Monica Anghel, despre procesul său de slăbire 

Sâmbătă seara, 25 noiembrie 2023, la “Tu urmezi!”, va fi una marcată de o apariție specială, a celei care este considerată una dintre cele mai frumoase voci ale României. În editia de sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D, Monica Anghel aduce cu ea o serie de întrebări interesante pentru unul dintre concurenții emisiunii „Tu urmezi!”. 

Arăți extraordinar!”, a întâmpinat-o Dan Negru, apreciind transformarea uluitoare a artistei. 

Monica Anghel a împărtășit cu publicul că procesul său de slăbire s-a desfășurat în mod natural, frumos și sănătos, întinzându-se pe o perioadă de 6 ani. Această călătorie personală a fost marcată de determinare și încredere în echipa sa de medici de încredere, cu care a colaborat în mod constant pentru a-și atinge obiectivele. 

„Se poate, cu conditia să fii determinat si să ai alături de tine medici de încredere cu care să te sfătuiești în permanență; am slăbit în mod natural, frumos, sănătos… acest lucru s-a întâmplat în 6 ani de zile. Acest proces al meu a început în urmă cu 6 ani”, povesteste Monica Anghel. 

Dan Negru la Tu urmezi_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Monica Anghel face cursuri de instruire în domeniul nutriției 

Recent, artista s-a înscris la cursuri de instruire în domeniul fitness-ului, nutriției și psihologiei nutriționale, dorind să se perfecționeze și să-și împărtășească cunoștințele acumulate. 

De curând, m-am înscris si la niste cursuri foarte interesante: instructor de fitness, consultant nutritionist, consultant psihlogie nutritionala… M-am înscris la aceste cursuri pentru că vreau să mă perfecționez si, la rândul meu, dacă cineva va avea nevoie de ajutorul meu, sa pot să-i vin în întâmpinare”, adaugă artista. 

Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică și vocea ei uluitoare rămân aspecte definitorii ale carierei sale. „Una dintre cele mai frumoase voci pe care Romania le-a avut vreodata – Monica Anghel!”, a concluzionat Dan Negru, anticipând o seară plină de emoție și surprize pentru telespectatori. 

Sursa Foto: Kanal D, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton