; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Anghel, o mamă fericită

Monica Anghel, o mamă fericită: „Mă simt foarte tânără”. Vedeta a împlinit 50 de ani pe 1 iunie

02 June 2021

Ziua de 1 iunie a avut dublă însemnătate pentru Monica Anghel. Pe lângă faptul că a sărbătorit ziua copilului, vedeta a împlinit 50 de ani, ieri, chiar pe 1 iunie. Numărul „rotund' nu o sperie, pentru că Monica recunoaște că întâmpină anii cu seninătate. În ultima perioadă, s-a vaccinat anti-Covid, alături de familia sa, și a reînceput să aibă concerte.

Monica Anghel a împlinit 50 de ani pe 1 iunie și spune că este mândră de anii ei, scrie click.ro. În copilărie a făcut multe nebunii, dar nu poate uita ziua în care și-a rănit trupul cu o daltă de sculptat, din atelierul tatălui ei, sculptor, ca și bunicul ei.

„În copilărie îmi plăcea să îmi petrec timpul cu ai mei, dar ieșeam la joacă și cu cei de vârsta mea. Fratele meu, Alexandru, este cu 12 ani mai mic decât mine și eram ca o mămică mai mică pentru el.

Am făcut și năzbâtii. Pe masa de lucru a tatălui meu, care e sculptor, mi-am rănit corpul, mi-am julit fața. Tata avea dălțile acolo, am luat și eu una și mi-am mâna.

Vă dați seama ce s-a întâmplat', a povestit Monica Anghel, într-un interviu pentru sursa citată.

Aviv, fiul Monicăi Anghel: „Sunt și cuminte, dar și năzdrăvan'

Despre Aviv, fiul ei de aproape 11 ani, Monica Anghel are doar cuvinte de laudă.

„Aviv este cuminte. Merge la școală, face sport și acum tocmai voiam să îi spun să studieze la pian', a declarat Monica Anghel.

Băiețelul artistei se descrie, în câteva cuvinte ca fiind „cuvinte, dar și năzdrăvan'.

„Sunt și cuminte, dar și năzdrăvan, în sensul că sunt năzdrăvan. Îmi place foarte mult geometria, practic baschet la Clubul Dan Dacian, fac înot și Aikido cu sensei Sandra', a spus și Aviv, fiul cântăreței, în vârstă de 10 ani și 9 luni.

Monica Anghel și-a reluat concertele: „Lucrurile încep să funcționeze'

În timpul pandemiei, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!' a plecat din București: a stat mai mult în județul Argeș, la pensiunea Sfânta Elena, pe care o deține familia ei. S-a întors în Capitală pentru filmări, evenimente și… ziua ei de naștere.

„Sunt în București, de ziua mea am ieșit la o pizza cu Aviv și cu o prietenă, cu fetițele ei. Mă simt perfect la 50 de ani. Sigur, mă mai doare un șold, dar mă simt foarte tânără. E important cum te porți și cum îți porți vârsta. Eu sunt mândră de anii mei, pe care i-am împlinit pe data de 1 iunie. Să trăiești, înseamnă cel mai mare dar pe care ni l-a dat Dumnezeu.

În privința concertelor, am început de duminică seară, când am avut un eveniment după atâta pauză.

Lucrurile încep să funcționeze…

M-am vaccinat și eu și întreaga familie cu Pfizer, mai puțin cumnata mea, care alăptează. Acesta se făcea la clinica la care am mers, nu am ținut neapărat să fac un vaccin anume. Nu am avut nicio reacție adversă, de niciun fel, n-am avut nimic. Noi am făcut și rapelul, fratele meu l-a făcut cu 2-3 săptămâni mai târziu, așa a fost programat.

Mai am un eveniment la care trebuie să cânt pe data de 4 iunie. Deja au dat legea, ești obligat să faci test PCR, fie să ai vaccinul, să poți participa la un eveniment public', susține Monica Anghel.

Sursa foto: Instagram, Prima TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare