Homepage  / Vedete româneşti

Monica Anghel, moment emoționant la meciul de retragere a Generației de Aur. Artista a cântat imnul României în fața a 50.000 de suporteri

Monica Anghel, moment emoționant la meciul de retragere a Generației de Aur. Artista a cântat imnul României în fața a 50.000 de suporteri
11

de Cristina Țapu,

Meciul Generației de Aur împotriva Legendelor Lumii s-a încheiat cu victoria României, scor 3-2. Pe Arena Națională a avut loc partida de adio a fotbaliștilor care au făcut istorie pentru țara noastră la Campionatul Mondial din 1994. Tricolorii au triumfat în fața a peste 50.000 de spectatori veniți să-i aplaude și să-i susțină. Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a avut loc la începutul meciului atunci când Monica Anghel a intonat imnul național.

Monica Anghel, moment emoționant pe Arena Națională

Înainte de începerea meciului, Monica Anghel a intonat imnul României. Suporterii și fotbaliștii s-au alăturat marii artiste, cântând cu mândrie versurile imnului nostru. Meciul de retragere i-a reunit pe marii fotbaliști: Prunea – Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Popescu, Dumitrescu – Răducioiu, Hagi. Aceasta a fost și formula de start a partidei.

Monica Anghel a luat o pauza de la retelele sociale  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prestația Monicăi Anghel a electrizat Internetul și a fost apreciată chiar și de cei care nu au fost pe stadion. Răzvan Popescu, DJ-ul de la Radio ZU, a adăugat câteva cuvinte elogioase la imaginile distribuite pe rețelele sociale: „Monica Anghel ar trebui desemnată vocea oficială a imnului României”.

„De fiecare dată când cânt Imnul României mă emoționez până la lacrimi, mă înclin țării noastre minunate (…). Am avut privilegiul ca în această seară să-mi fie alături familia mea minunată, sunt binecuvântată că mi- au fost aproape”, a transmis Monica Anghel, pe pagina personală de Instagram. Artista a fost însoțită în tribune de către fiul său, precum și de către tatăl acesteia, care a ascultat imnul, mișcat până la lacrimi de vocea superbă a fiicei sale.

Monica Anghel, pasionată de fitness și nutriție

Recent, artista s-a înscris la cursuri de instruire în domeniul fitness-ului, nutriției și psihologiei nutriționale, dorind să se perfecționeze și să-și împărtășească cunoștințele acumulate. 

De curând, m-am înscris si la niste cursuri foarte interesante: instructor de fitness, consultant nutritionist, consultant psihlogie nutritionala… M-am înscris la aceste cursuri pentru că vreau să mă perfecționez si, la rândul meu, dacă cineva va avea nevoie de ajutorul meu, sa pot să-i vin în întâmpinare”, a dezvăluit artista, într-o emisiune televizată.

Monica Anghel a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Nu datorită unei intervenții chirugicale de micșorare a stomacului, așa cum au crezut mulți, ci datorită unei diete echilibrate și a determinării de care dă dovadă.

Artista susține că nu a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de kilogramele nedorite, ci a ales să urmeze o cale mai puțin dureroasă. Cu toate acestea, sacrificiile nu lipsesc!

În prezent, Monica Anghel se laudă cu greutatea de 59 de kilograme, aceeași pe care o avea la vârsta de 24 de ani. Dieta echilibrată, postul intermitent și vizitele regulate la sala de sport sunt o parte dintre ingredientele la care Monica apelează pentru a-și menține silueta trasă ca prin inel.

Sursă foto: Instagram Monica Anghel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton