; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Anghel e mamă cu normă întreagă

06 November 2010

Monica Anghel (39 de ani) este fericită: după doi ani de relaţie, s-a căsătorit, a devenit mămică, iar acum tot programul ei se învârte în jurul micului Aviv Alexandru (care are două luni).

.

Vedeta din emisiunea „În puii mei!' ne-a povestit cum i s-a schimbat viaţa de două luni încoace, de când s-a născut băieţelul pe care Monica îl alintă cu apelativul „păpuşa lui mama'.

Cu un nou sezon din „În puii mei!' deja început şi constanta emisiune radiofonică (Monica prezintă „Deşteptarea' la Europa FM), cântăreaţa nu şi-a schimbat, însă, cu nimic programul de lucru: „Nu mi-am modificat programul de filmări. El este acela care trebuie, în sensul că stau la platou atunci când trebuie şi atât cât trebuie. Dacă nu este nevoie de mine, nu stau'.

Ce-i drept, ziua îi este mult mai încărcată decât până acum: „Dimineaţa mă duc la radio, la 10 termin, vin acasă şi stau până a doua zi dimineaţa cu copilul. Mai am şi momente când mai aţipesc, când doarme şi el, dar dacă peste noapte îl doare burtica sau are vreo problemă, sigur că ne trezim şi stăm cu el. Îl plimbăm, îi cântăm, avem grijă să nu îi lipsească nimic', spune proaspăta mămică.

.

O naştere perfectă

Monica declară că naşterea (a făcut cezariană, la Spitalul Elias din Capitală) a decurs extraordinar şi că nu i s-a părut greu „absolut nimic' (de altfel, s-a întors la muncă la numai trei săptămâni după naştere).

„Având în vedere că fericirea e atât de mare, nu te mai doare nimic, în mod normal. Medicii sunt extraordinari, am avut o anestezistă foarte bună, asistentele şi infirmierele sunt minunate. M-am simţit extraordinar de bine şi le mulţumesc din suflet tuturor', ne-a explicat ea.

Spune că a ales Elias şi nu o clinică privată pentru că acolo şi-a găsit medicul care a supravegheat sarcina: „Din moment ce medicul meu era acolo, nu m-am gândit să nasc într-o clinică privată.'

.

Fără bonă

Când l-a văzut şi l-a ţinut prima dată în braţe pe Aviv, Monica a început să plângă de fericire. Acum, acasă, cel mic o uimeşte zilnic („a început să râdă în hohote când se uită la mine, dar prima oară i-a râs mamei mele'). Aceasta din urmă, dar şi soţul vedetei, Gughi, o ajută pe Monica cu băieţelul şi nu au de gând să apeleze la o bonă: „Suntem o familie unită şi ne decurcăm cu cel mic'.

.

Nume de primăvară

Monica şi soţul ei, Gughi (despre care nu se ştie decât că este angajat al Ministerului Afacerilor Interne şi nu-şi poate dezvălui public identitatea), au ales împreună numele băieţelului lor. Aviv vine din ebraică: „Înseamnă «izvor» sau «primăvară», iar noi îi spunem «izvor de primăvară». De foarte multe ori când îl alint îi spun «izvoraşul lui mama»', ne-a povestit Monica. Al doilea prenume al micuţului este Alexandru, la fel ca pe fratele Monicăi, care îi va fi şi naş la botezul care nu este încă programat: „Încă nu ne-am hotărât, pentru că vine sezonul rece. O să vedem', spune ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare