Homepage  / Vedete româneşti

Monica Anghel, decizie importantă. De ce a dispărut de pe rețelele sociale. „Uităm să trăim”

Monica Anghel, decizie importantă. De ce a dispărut de pe rețelele sociale. „Uităm să trăim”
8

de Roxana Mirea,

Monica Anghel a luat o decizie importantă. Totul a început mai mult ca o provocare. Artista a vrut să stea departe de rețelele sociale și, la finalul acestui experiment, a ajuns la o serie de concluzii. Iată de ce și-a propus Monica Anghel să nu mai posteze nimic pe rețelele sociale, pentru o perioadă de timp.  

Monica Anghel a luat o pauză de la rețelele sociale 

Monica Anghel s-a decis să ia o pauză de la rețelele sociale. Deși a mai intrat în mediul online, doar s-a uitat la ce au mai publicat alții, însă ea nu a mai postat nimic. Artista spune că a observat că în acele zile în care nu a mai publicat nimic a reușit să petreacă mai mult timp cu cei apropiați. 

Mi-am zis așa: Hai să văd ce se întâmplă cu mine dacă nu postez o perioadă. Am mai intrat, am dat inimioare, m-am mai uitat la diferite filmulețe, la ce au mai postat diverși prieteni, colegi, cunoscuți. Vreau să spun că astăzi am stat și m-am gândit dacă vreau să postez ceva sau nu. Adică m-am simțit atât de bine de când nu am mai postat nimic. Extraordinar de bine și cred că fiecare dintre noi ar trebui să facem astfel de exerciții, pentru că eu am spus-o și o spun și acum public”, a declarat Monica Anghel, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, potrivit spynews.ro. 

Monica Anghel a luat o pauza de la retelele sociale  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Uităm să trăim pentru că stăm mereu cu telefonul în mână” 

Monica Anghel spune că oamenii uită să trăiască cu adevărat din cauza că petrec prea mult timp în mediul online. Unii dintre prietenii ei nici nu au conturi pe rețelele sociale, Monica Anghel spune despre aceștia că au o viață mai fericită decât cei care afișează cât de împliniți sunt.   

„Toată tehnologia asta care a avansat atât de repede nu poate să ducă la nimic bun (…) Oamenii nu trebuie să fie atât de ancorați în aceste rețele sociale pentru că nu acolo e viața. Uităm să trăim pentru că stăm mereu cu telefonul în mână. Viața nu este pe rețelele de socializare și nu știu dacă ai observat, dar majoritatea arată cât de fericiți sunt, cât de bogați sunt, ce plină e masa lor, lucruri de genul ăsta”, a mai spus artista. 

Recent, Monica Anghel a revenit în mediul online cu postări, dar admite că pauza i-a prins tare bine.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton