; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor are invitaţi speciali diseară

04 November 2011

Vineri, 4 noiembrie, de la orele 21.00, TVR 1 devine, din nou, locul în care vedetele se întâlnesc pentru a face spectacol şi pentru a trăi, alături de Iuliana Tudor (foto), experienţa de reprezentant al folclorului. Săptămâna aceasta vedetele care vor cânta şi vor dansa muzică populară în emisiunea „O dată-n viaţă' sunt Monica Anghel, Daniela Nane şi Ionuţ Iftimoaie.

Vedetele „populare' care vor ajuta ca prestaţia artistică a celor trei să fie cât mai autentică sunt Benone Sinulescu, Constantin Enceanu şi Nicolae Furdui Iancu.

Editia de vineri este o ediţie specială, care marchează implicarea TVR 1 în campania Fundaţiei Sheherezade – „Copiii fac bine'. Invitaţii Iulianei Tudor vor încerca să sensibilizeze publicul pentru a dona în beneficiul Spitalului de copii „Sfânta Maria' din Iaşi, care are nevoie de investiţii substanţiale în renovare şi echipamente performante. Telespectatorii pot dona 2 euro pentru trimiţând un SMS la numarul 879 (în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote / nu se percepe TVA).

Ce spun invitații despre emisiunea de diseară:

Daniela Nane: „Mă leagă de proiect mai mult decât bunăvoinţă, mă leagă faptul că şi eu sunt ieşeancă şi m-am născut în acel spital de copii. Cât despre portul popular, e o bucurie! Port cu plăcere ia românească în fiecare vară, cu fuste de in sau cu jeanşi. Şi când merg în străinăte port ie… Sunt româncă şi îmi asum asta'.

Ionuț Iftimoaie: „Voi cânta alături de Nicolae Furdui Iancu, o voce extraordinară a folclorului românesc. Vă daţi seama că lângă acest nume… o să-mi piară vocea de tot. Dar, nu mă las! Şi pentru ca prestaţia mea de la emisiune să fie cu adevărat valoroasă am decis să mă «antrenez» ca înainte de un meci.

Monica Anghel: „Am acceptat să cânt folclor datorită Iulianei Tudor. Cânt destul de rar folclor, dar iubesc muzica veche şi sunt convinsă că am să fac o figură frumoasă la ediţia de vineri a emisiunii.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare