Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Monicăi Anghel, din nou în sala de operații. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Aviv: „Nu are voie să facă efort”

Fiul Monicăi Anghel, din nou în sala de operații. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Aviv: „Nu are voie să facă efort”
10

de Cristina Țapu,

Fiul Monicăi Anghel urmează să fie operat din nou. Artista, copleșită de emoții, îi este alături copilului ei, care necesită o nouă intervenție medicală. Într-un interviu, îndrăgita cântăreață a dezvăluit toate detaliile despre clipele delicate prin care trece fiul său adolescent.

Fiul Monicăi Anghel, din nou în sala de operații

Monica Anghel are o vară aglomerată din punct de vedere profesional, dar întreaga ei atenție este acum concentrată asupra fiului său, Aviv, care necesită o nouă intervenție medicală, la un an după ce a trecut printr-o operație complexă la piciorul stâng.

„Acum un an s-a operat, iar săptămâna viitoare, luni, mergem din nou la medic, de data aceasta să îi scoată tijele. Doctorii îl vor opera pentru a-i scoate tijele. Trebuia să mergem lunea aceasta, pe data de 15 iulie, dar domnul doctor e plecat pentru o săptămână și m-a rugat să mai amânăm puțin. Și, bineînțeles că am amânat, pentru că în el avem toată încrederea. Deci luni dimineață trebuie să fiu cu el acolo, la spital, nemâncat, nebăut de seara, să îi poată face analizele. A doua zi îi va da drumul acasă, pentru că intervenția e mai ușoară. Este mai simplu, de data aceasta. Și recuperarea este mult mai ușoară. Adică poate să calce imediat, dar timp de două-trei săptămâni nu are voie să facă efort.” , a povestit Monica Anghel, conform Revistei Viva!

aviv 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Recent, artista s-a înscris la cursuri de instruire în domeniul fitness-ului, nutriției și psihologiei nutriționale, dorind să se perfecționeze și să împărtășească cunoștințele acumulate. 

Cu ce se ocupă Monica Anghel atunci când nu urca pe scenă

De curând, m-am înscris si la niste cursuri foarte interesante: instructor de fitness, consultant nutritionist, consultant psihlogie nutritionala… M-am înscris la aceste cursuri pentru că vreau să mă perfecționez si, la rândul meu, dacă cineva va avea nevoie de ajutorul meu, sa pot să-i vin în întâmpinare”, a dezvăluit artista, într-o emisiune televizată.

Monica Anghel a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Nu datorită unei intervenții chirugicale de micșorare a stomacului, așa cum au crezut mulți, ci datorită unei diete echilibrate și a determinării de care dă dovadă.

Artista susține că nu a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de kilogramele nedorite, ci a ales să urmeze o cale mai puțin dureroasă. Dieta echilibrată, postul intermitent și vizitele regulate la sala de sport sunt o parte dintre ingredientele la care Monica apelează pentru a-și menține silueta trasă ca prin inel.

Sursă foto: Instagram Monica Anghel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton