; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_060214_TCDU5 ed 1_0017

Monica Anghel: “Andrei Aradits e de nestăpânit!”

15 February 2014

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_060214_TCDU5 ed 1_0017Tonul transformărilor spectaculoase în noul sezon Te cunosc de undeva', care va avea premiera sâmbăta aceasta, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, îl vor da… jurații! Delia se transformă în J.Lo, Pepe în Pitbull, Monica Anghel va fi Liza Minnelli, iar Andrei Aradits îl va întruchipa pe Joel Grey, pentru a cânta, în duet, piesele Live It Up', respectiv Money'.

Pudrat și rujat, fermecătorul Aradits a făcut senzație pe scenă, alături de Monica Anghel, interpretând piesa Money'. De altfel, pentru un moment artistic perfect, cei doi au repetat nu doar la antrenamente, ci și acasă la Monica.

La masa juriului, unde s-au așezat apoi, Andrei a tot șicanat-o pe Monica, așezată în stânga sa, făcându-i semne pe sub masă, determinând-o pe aceasta să-i facă observație în repetate rânduri. Nu mă mai atinge pe sub masă!', i se adresa lui Andrei. „E de nestăpânit!', le-a explicat apoi prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Cum s-au tachinat Monica Anghel și Andrei Aradits, vedeți diseară, de la ora 20.30, în premiera unui nou sezon Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare