; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Anghel a semnat cu Pro TV

07 September 2011

Noutatea absolută a noului sezon al emisiunii 'Serviciul Român de Comedie' o reprezintă reluarea colaborării dintre Toni Grecu şi Monica Anghel. Aceasta a fost cooptată în echipă şi va putea fi văzută la Pro TV din octombrie.

Monica Anghel a declarat că este extrem de bucuroasă că, din această toamnă, va putea lucra din nou alături de Toni Grecu. 'Colaborarea mea cu Toni a început de foarte mulţi ani, Grecu a fost cel care a ştiut să mă pună cel mai bine în valoare pe acest gen, al comediei. Mă bucur enorm să reiau aceasta relaţie artistică, pentru că relaţia de prietenie nu s-a deteriorat niciodată. Vin cu sufletul deschis în proiectul acesta pentru că Toni a ştiut să îmi dea roluri care să fie potrivite mie', a declarat artista.

'Reluarea colaborării cu Monica, după o pauză de trei ani, înseamnă reluarea unei legături profesionale care mi-a adus multe satisfacţii', mărturiseşte Toni Grecu.

'Am lucrat mult împreună, pe platourile de filmare, pe scenă şi în turnee, şi sper că revenirea în noua echipă de la SRC să adauge valoare emisiunii. Personajele Monicăi sunt irezistibile, ea fiind o actriţă de comedie care poate crea cel mai complet profil comic al româncei autentice, neaoşe, absolute. Experienţa de scenă, de radio şi de televiziune a noii noastre colege o recomandă ca pe una dintre cele mai complete şi puternice actriţe de divertisment din peisajul TV românesc', o laudă Toni Grecu.

Şi pentru Jojo venirea Monicăi Anghel în echipa 'Serviciul Român de Comedie' este un real motiv de bucurie, cele două fiind prietene de suflet de foarte mulţi ani. Jojo spune că aceasta este cea mai bună veste pe care a primit-o în ultima perioadă:

'Eu şi Monica am format mereu o echipă extraordinară şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu ea ca partener pe platoul de filmare. Vă daţi seama cât sunt de încântată că voi lucra din nou cu cea mai bună prietenă', a spus blonda, care în curând se va şi înrudi cu prietena sa, pentru că Monica şi soţul său urmează să îl năşească pe Achim.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare