; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica Anghel a făcut-o să plângă pe Aniela Petreanu

14 March 2012

În cadrul rubricii Romanii n-au talent' din ediţia de azi, 14 martie, a emisiunii Serviciul Român de Comedie', Monica Anghel a interpretat împreună cu o fetiţă de 13 ani piesa I will always love you' a lui Whitney Houston.

Acest moment a impresionat-o foarte tare pe colega Monicăi, Aniela Petreanu, care a început să plângă:

A fost foarte emoţionant, gluma e glumă, însă când o auzi pe Monica cântând, nu ai cum să nu te emoţionezi. Eu de fiecare dată când merg la un concert al ei plâng, pentru că vocea şi interpretarea ei sunt inegalabile. De fapt, şi Oana Zăvoranu, personajul meu, care este în juriul Românii n-au talent', a fost foarte impresioantă de această interpretare', povesteşte Aniela.

Tot azi, din seria momentelor de teleshopping, agenţii SRC pregătesc terenul pentru cel mai spectaculos cooking show, MasterChef', care începe pe 20 martie la Pro TV, cu o reclamă senzaţională: Mirabela (Gicu Gojira) prezintă tigaia cu gaură, în care nu rămâne nimic, nici măcar uleiul. Iar Cristi Martin îmbracă haine de femeie pentru a o interpreta pe mătuşa Margareta a lui Costel (Mihai Bobonete), care e obsedată de cântecul Sophisticată, mă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare