; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Bogdan

Mondenul Alex Bogdan prezintă, de azi, la Prima, emisiunea “Fii pe fază!”

16 September 2013

Fii pe fază! şi Alex Bogdan te premiază, la Prima TVActorul Alex Bogdan, pe care l-aţi văzut la Mondenii' interpretând tot felul de personaje precum Traian Băsescu, Radu Beligan sau Andreea Tonciu, prezintă, de astăzi, la Prima, emisiunea-concurs Fii pe fază!'.

În prima ediţie, care va fi difuzată astăzi, de la ora 17.00, cei patru concurenţi vor răspunde la întrebări precm Ce râu trece prin Târgoviste?', „În ce oraş s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din anul 2004?' sau Al câtelea Dalai Lama este Tenzin Gyatso?', dorind să câştige premiul cel mare: salariul pe o lună.

Acest format e tineresc, interactiv şi îşi propune să testeze capacitatea noastră de a fi atenţi şi cultura generală a concurenţilor şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea Fii pe fază!' te bate uşor pe umăr şi-ţi spune: Ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi', a declarat Alex Bogdan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare