; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uraganul Irene le-a încurcat planurile “Mondenilor”

01 September 2011

Filmările pentru emisiunea „Mondenii' au fost amânate, paradoxal, din cauza uraganului Irene, pentru că unul dintre actori a rămas captiv în SUA. Visul american s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Alexandru Bogdan, mezinul echipei „mondene' de la Prima TV.

Totul a plecat de la un flyer, primit pe stradă, prin care o agenție de work and travel invita tinerii să călătorească și să muncească în America, pe perioada verii.

Împreună cu încă trei prieteni, „mondenul' Alex a plecat în SUA. Acolo a avut parte de o mulțime de experiențe neplăcute, de la cazare până la locul de muncă și salariu.

În cele din urmă, experiența tânărului actor a fost făcută cunoscută printr-un  spectacol de teatru.

„S-a dus repede vorba despre noi, românii care urmau să joace într-un spectacol despre experiența lor. Mai mulți oameni de artă din oraș au sărit să ne ajute cu echipament de sonorizare, lumini sau pur și simplu să fie prezenți la repetiții.

Cei de la New York Times au luat legătura cu noi. Julia Preston, distinsă cu premiul Pulitzer, ne-a sunat, am vorbit și a trimis un fotograf să ne facă poze în apartamentul nostru, la repetiții. Am avut două spectacole pe 26 august, care au fost un succes.

A doua zi eu trebuia să plec la București. Abia așteptam, mă gandeam cum pun eu piciorul pe pământ românesc. Însă aveam să aflu că uraganul Irene mi-a anulat zborul. Sper să ajung curând în țară!', povestește Alex Bogdan, care speră să ajungă acasă în acest weekend.

Întreaga echipă a emisiunii „Mondenii' îl așteaptă pentru a putea începe filmările pentru noul sezon al show-ului, care urmează să debuteze la Prima TV din 12 septembrie. Alexandru Bogdan îi imită (foarte bine, am putea spune noi) pe Corneliu Vadim Tudor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare