; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0670_resize

“Mondenii” şi Anca Florescu, invitaţii Cârcotaşilor, în această seară la Prima TV

26 March 2014

În această seară, Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu vă dau bineţe printr-un cântecel de primăvara şi vă invită să-i urmăriţi într-o nouă ediţie a Cronicii Cârcotaşilor', la Prima TV.

Aşadar, emisiunea începe cu cântec şi voie bună şi continuă cu materiale de tot felul. Spre exemplu, studioul lui Măruţă a fost invadat de şoareci, o prezentatoare TV a confundat-o pe Oana Zăvoranu cu Oana Roman, Razvan şi Dani îşi chinuie asistenta, iar lumea lui Banciu se rezumă în câteva secunde.

[Not a valid template]

De asemenea, veţi vedea care este diferenţa dintre cursurile de engleză pentru occidentali şi cele pentru români, ce înseamnă cosmetică biologică şi care este ultima fiţă în materie de înfrumuseţare. Spre finalul ediţiei îl veţi cunoaşte pe Cavalerul Iedi', de pe planeta Căpriţelor', iar formaţia de muzică populară Ţăranii lu Marşel' vă cântă Puşca şi cureaua lată', în variantă cârcotaşă.

Mondenii Angel Popescu şi Alex Bogdan, invitaţii Cârcotaşilor din această ediţie a Croncii', v-au pregătit în premieră un moment de improvizaţie. Printre personajele parodiate îi veţi recunoaşte pe Serghei Mizil, Radu Beligan, Gigi Becali, racheţul moldovean şi mulţi alţii.

La finalul ediţiei Anca Florescu şi trupa sa vă cântă piesa Hearts Collide'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare