; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mondenii

Mondenii se reinventează: revin din 29 martie, la Prima, cu un show live

13 March 2014

Din 29 martie, emisiunea “Mondenii” se reinventează şi devine primul sketch comedy show live din România.

[Not a valid template]

În fiecare sâmbătă seară, emisiunea va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct. În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză.

În noul sezon, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie.

Veţi putea urmări o serie nouă de rubrici-parodie, realizate live, în platou, dar şi materiale filmate. Emisiunea va începe cu un moment de stand-up combinat cu skech. Va urma apoi rubrica News' prezentată de personajul Andreea Esca, interpretat de Andreea Grămoşteanu, în care vor fi dezbătute ultimele ştiri politice şi sociale. Etapa sportivă' va rezuma live întreaga săptămână din fotbal, box şi alte sporturi. Talk-show-ul serii se va desfăşura direct sub ochii (tele)spectatorilor, dezbătând subiecte fierbinţi despre mondenităţi. Emisiunea va fi completată de un skech special, realizat în direct, la care va contribui şi invitatul surpriză, dar şi de momente muzicale, tratate fireşte într-o notă parodică.

De asemenea, veţi putea vedea şi materialele deja filmate: parodii de reportaje şi de documentare, o rubrică de film, una de reality, care va fi 100% improvizaţie, o rubrică de Youtube, dedicată celor mai hazlii filmuleţe virale, în care se vor implica cei mai vizionaţi Vblogeri de la noi. Nu vor lipsi nici parodiile la teleshopping, videoclipuri, româneşti sau străine, care vor include şi imagini de making-of, un sketch neobişnuit, cu mai multe variante de final, al cărui deznodământ este hotărât în direct prin intermediul Facebook-ului, de către fanii emisiunii.

Emisiunea “Mondenii” devine astfel cel mai complex sketch comedy show din România, atât prin prisma realizării live, cât şi prin prisma contactului continuu şi interactiv cu publicul de online şi, mai ales, prin conţinutul său variat care satirizează aspecte sociale, culturale şi politice contemporane.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare