; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mondenii revin la Prima TV | Care sunt personajele noi

11 March 2013

Mondenii vă dau întâlnire diseară la Prima TV. De la ora 21.45, comedia, ironia, parodia şi personajele noi vă aşteaptă în faţa televizoarelor.

În noul sezon, Mondenii sunt gata să facă ce știu ei cel mai bine: comedie. Maeştrii parodiilor sunt gata pentru un nou sezon de sketch-uri, care mai de care mai amuzante şi mai savuroase.

Şi cum de la persoane la personaje nu este decât un pas, pentru acest sezon, Mondenii i-au luat în vizor pe Simona Gherghe, Cătălin Măruţă, Daciana Ponta, familia Clejan (Viorica, Margherita, Ioniţă, Fulfi), Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Fete bune (Tonciu, Buruiană, Traşcă), Ponta, Gigi Becali, Crin Antonescu şi mulţi alţii.

Şi de această dată, Mondenii se întrec cu gluma în rubrici interesante în care veţi vedea aventurile Fetelor bune, care pleacă să exploreze Roma, vă veţi amuza alături de Serghei Mizil care vrea să fie o mondenitate şi în acest sezon, veţi fi surprinşi de Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă, care duc o bătălie reală pentru ratinguri, veţi afla cum se comportă premierul României cand este in intimitatea propriei case şi vă veţi binedispune alături de familia Clejanilor.

Nu pierdeţi Mondenii', din 11 martie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 21:45, numai la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare