; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Mondenii” fac show de Revelion, la Prima TV

28 December 2012

De Revelion, Andreea Grămosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeţa, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ v-au pregătit o ediţie specială a emisiunii Mondenii'.

La sfârşit de an, Fetele Bune se hotărăsc să meargă la colindat. Sânzi, Pamela şi Andreea au parte de o surpriză şi nimeresc la uşa ghidului care le-a însoţit pe parcursul sezonului la cele mai importante obiective mai mult sau mai puţin culturale.

Pentru Serghei Mizil orice ocazie poate deveni un motiv de distracţie şi voie bună, cu atât mai mult Revelionul. Şi pentru că îşi doreşte ca de sărbători să ingroape securea războiului şi să se împace cu toată lume,  s-a gândit să-i invite la petrecere pe Mădălin Voicu, Alexandra şi Carmen Harra, cu care s-a cam ciondănit în ultima vreme.

Însă nu toată lumea chiuie şi mănâncă în noaptea de Revelion. Există şi oameni pe care criza chiar i-a afectat. Unul dintre aceştia este chiar preşedintele Băsescu.

Nici pe Maia Morgenstern Noul An nu o prinde petrecând, ci repetând de zori pentru rolul de asistentă-şefă în următorul film, în regia lui Mel Gibson.

După un an plin de cantonamente şi frustrări, Nilă şi Cruduţa încearcă să profite de orice moment liber, pentru a petrece puţin timp împreună. Se pare, însă, că nici în noaptea de Revelion Gigi Becali nu le dă pace.

Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cum îşi petrec personajele mondene' noaptea dintre ani, nu rataţi Mondenii', de Revelion (luni, 31 decembrie), de la ora 00:00, la Prima TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare