; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_1811

“Mondenii”, ce nu s-a văzut la televizor în prima ediţie live

1 April 2014

Sâmbătă a debutat cel de-al 16-lea sezon al emisiunii „Mondenii', cu o ediţie live, în care umorul a fost ingredientul de bază. 

Cum era şi firesc, totul a început la machiaj, acolo unde au avut loc transformările şi au luat naştere personajele mondene. Astfel, actorii au trecut rând pe rând prin mânile pricepute ale make-up artiştilor şi au devenit Udrea, Ţociu şi Palade, Daniela Crudu sau Andreea Esca.

Înainte de începerea live-ului, Andreea, Alex, Mirela, Angel şi Bogdan s-au strâns în braţe şi şi-au urat mult noroc. Emoţiile îşi făceau simţită prezenţa, dar actorii nu le-au lăsat să treacă dincolo de ecran.

[Not a valid template]

Numărătoarea inversă a început şi semnul că au intrat în direct a fost făcut. Andreea a fost cea care a preluat frâiele emisiunii, în calitate de prezentator şi a introdus fiecare moment în parte. Ce nu s-a vazut la televizor a fost promptitudinea cu care se schimbau decoruri, se refaceau machiaje, se repoziţionau camerele, se dădeau indicaţii despre ce urma să se facă, astfel încât nici cel mai mic detaliu să nu fie omis.

Uşor, uşor, emoţiile şi-au mai pierdut din intensitate, deşi totul era făcut contra cronometru.

Eu nu am simţit când a trecut. Am avut senzaţia că a durat jumătate de oră. Totul s-a întâmplat foarte repede. Mie mi-a plăcut teribil de mult', a spus Andreea Grămoşteanu.

La final, publicul prezent în platou i-a aplaudat pe Mondeni.

Am avut emoţii, dar ne-am unit cu toţii energiile şi am ridicat sala în picioare. Suntem foarte mulţumiţi de cum a ieşit. E minunat să vezi reacţia publicului la final, să te felicite, să te susţină. Au venit alături de noi mulţi colegi din televiziune şi le mulţumim foarte mult pentru asta', a spus Mirela Zeţa.

Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 21:30, Mondenii revin pe micile ecrane, cu o nouă ediţie live, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare