; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mondena Mirela Zeta a intrat in pielea Iuliei Albu (1)

Mondena Mirela Zeţa a intrat în pielea Iuliei Albu la Premiile Gopo

25 March 2014

Ieri seară, a avut loc cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo, echivalentul Oscarurilor în România.

Pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Mirela Zeţa, într-o ţinută ieşită din comun. Actriţa a intrat în pielea Iuliei Albu şi a notat ţinutele vedetelor prezente la eveniment.

[Not a valid template]

Actriţa a purtat o rochie, creaţie proprie, accesorizată cu pisica Marquise de Bordelle, iar pe cap cu pasărea Fifi, verişoara lui Loulou. Pe faţă a purtat un machiaj original', copie după Liechtenstein. Parfumul divei a fost ediţie limitată, Zalam de Vide.

Totul a fost de fapt un joc actoricesc, Mirela intrând chiar în pielea personajului Iulia Albu, pe care-l interpretează şi în emisiunea Mondenii', de la Prima TV.

Ea a oprit V.I.P.-urile pe covorul roşu şi le-a dat note, sfaturi şi accesori bio, precum ouă de prepeliţă, coliere din salam, funii de usturoi sau buchete de lobodă.

Ţinutele purtate de Virgil Ianţu, Andreea Raicu, Iulia Vântur, Alina Sorescu, Radu Iacoban, Ana Ularu, Alexandru Ciucu, Silviu Biriş, Diana Dumitrescu, Paul Ipate şi Irina Marinescu au fost analizate şi notate.

Dacă vreţi să vedeţi cu ce urmează să vă mai surprindă personajul Iulia Albu şi nu numai, nu rataţi emisiunea Mondenii', sâmbătă, 29 martie, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare