Homepage  / Televiziune

Mona Segall renunță la America Express. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1

Mona Segall renunță la America Express. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1
10

de Roxana Mirea,

Fanii își pot lua adio de la America Express. Noul sezon al emisiunii, care va avea premiera în această toamnă, va fi și ultimul, de altfel. Mona Segall renunță la America Express și are motive întemeiate pentru care a luat această decizie.  

Mona Segall renunță la America Express 

Noul sezon „America Express” s-a filmat în vara aceasta în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete au pornit pe „Drumul Soarelui”. 

După ce s-au întors în țară, Mona Segall și-a anunțat echipa că America Express nu va mai exista. După succesul pe care l-a avut primul sezon al show-ului America Express, de la Antena 1, Mona Segall a decis ca și al doilea sezon să se desfășoare tot în America de Sud. Totuși, destinațiile alese pentru America Express sunt foarte periculoase, așa că securitatea a fost la cel mai înalt nivel. Chiar și așa, problemele tot au apărut, iar Mona Segall nu mai este dispusă să expună pe toată lumea unui risc major. Drept urmare, aceasta va reveni la varianta inițială a show-ului, iar sezonul următor se va filma în Asia.  

Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru cancan.ro. 

Filmările pentru noul sezon Asia Express vor începe, se pare, în februarie. Acesta ar fi, de fapt, și motivul pentru care sezonul 2 din America Express este difuzat în această toamnă. 

Mona Segall renunță la America Express. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine sunt concurenții de la America Express, sezonul 2 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei , scriitoarea Antoneta Galeș,  sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării „America Express”.

Toate cele 9 echipe care au participat în acest sezon au avut parte de multe probe solicitante, cele fizice fiind de-a dreptul infernale. Cel puțin așa reie din scurtul montaj publica de Sânziana  Negru pe contul său de Instagram. Dincolo de cursele contr-acronometru, concurenții au avut de împins vagonete în mină, și-au croit drum prin junglă, au avut parte de multe accidentări, dar și de situații tensionate cu focuri de armă. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton