; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mona Segall

Mona Segall, omul din spatele marilor producţii Pro TV, se mută la Antena 1

25 April 2014

Antena Group a anunțat, printr-un comunicat oficial, debutul colaborării cu echipa de producție și conținut a Monei Segall (Mona Segall este un nume-reper în producția de televiziune de la noi,  ea ocupându-se de undele dintre cele mai cunoscut formate din ultimii 18 ani, n.r.). Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axată pe divertisment a Antenei 1.

Mona Segall

Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producția de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1. Porțile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesioniști. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiție, nu am putut să nu admir intuiția și rezultatele muncii acesteia. Producțiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiție sănătoasă, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opțiune și așa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeași viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune și am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piață. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesioniști ai Antenei!, a declarat Mona Segall.

Telespectatorii vor putea să urmărească noile producții ale Antenei 1 în această formulă începând din vară.

Mona Segall este omul din spatele emisiunilor Știi și câștigi', Dansez pentru tine' sau Românii au talent.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare