Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mona Nicolici s-a căsătorit în secret. Cine este Cezar Munteanu, noul soț al fostei vedete TV

Mona Nicolici s-a căsătorit în secret. Cine este Cezar Munteanu, noul soț al fostei vedete TV
9

de Andra Stana,

Mona Nicolici a renunțat să mai apară la TV în urmă cu 16 ani. În prezent, jurnalista are o emisiune la Europa FM, dar se ocupă totodată și de afacerea familiei. Împreună cu noul ei soț, cu care s-a căsătorit în secret, fosta prezentatoare de la Observatorul Antenei 1 deține un mic restaurant.

Mona Nicolici a divorțat și s-a căsătorit apoi în mare secret

Mona Nicolici nu a mai apărut pe micile ecrane din anul 2006. În anii ’90 a făcut echipă cu Radu Coșarcă, la pupitrul Observatorului de la Antena 1. Astăzi, jurnalista s-a depărtat de lumea televiziunii, dar are un proiect la Europa FM, scrie Libertatea pentru femei.

Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a declarat Mona Nicolici în interviul pentru okmagazine.ro.

Mona Nicolici s-a căsătorit, în 1992, cu omul de afaceri Mihai Nicolici. Cei doi au împreună doi copii mari, Vlad (26 de ani), actor la Teatrul din Bacău, și Maria (19 ani), studentă în anul al doilea la Regie de Teatru însă s-au separat cu mare discreție.

După divorțul de Mihai Nicolici, Mona Nicolici a găsit din nou fericirea. Într-o discreție totală, aceasta s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu. Cei doi formează un cuplu nu doar acasă, ci și la locul de muncă. Ei se ocupă împreună de un boutique restaurant.

Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „one table concept”. Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, este filozofia după care ghidează chef Cezar Munteanu, potrivit www.libertateapentrufemei.ro.

Cine este Cezar Munteanu, noul soț al Monei Nicolici

Chef Cezar, pe numele său întreg Cezar Petru Munteanu, a terminat Colegiul de Turism din Mangalia în anul 1991. De asemenea, el a absolvit și Școala Tehnică de Artă Culinară din Constanța. Chef Cezar Munteanu lucreaza si invata in acelasi timp, de prin 1986, scrie restocracy.ro. Anii ’90 i-au adus șansa de a participa la primul său schimb de experiență, cu cei de la Ecole de Cuisine Grenoble.

De atunci, și-a dat seama cât mai are de învățat și i s-a deschis apetitul pentru altfel de ingrediente. Să lucrezi cu trufe și foie gras în acea perioadă era mare lucru. De altfel, pasiunea pentru bucătărie a simțit-o de mic și acum are deja în spate 30 de ani de muncă.

Mona Nicolici, după nunta cu chef Cezar Munteanu: „Am pierdut controlul în bucătărie”

Fosta vedetă TV a mărturisit că nu mai este stăpâna bucătăriei de când formează un cuplu cu chef Cezar Munteanu.

Am pierdut controlul în bucătărie… Totul e aranjat după regulile expertului. Cezar își iubește foarte mult meseria. Și pune în ea multă pasiune, dar și disciplină și ordine. Nu mai zic de curățenie. Pentru el, e o bucurie să gătească pentru alții. El e ultimul care se așază la masă și primul care urmărește reacțiile noastre, să vadă dacă ne place ce-a gătit.

Mona Nicolici s-a căsătorit în secret. Cine este Cezar Munteanu, noul soț al fostei vedete TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

A acceptat să fiu singurul critic al lui și primește cu deschidere „recomandările mele. Pentru că, spune el, mă pricep și avem aceleași gusturi. Ne place mult să facem lucrurile împreună. Orice.

Dar atunci când gătim, accept că sunt ucenicul și îi dau Cezarului ce-i al Cezarului.

Iar când vrea să intre singur în bucătărie, e un spectacol total: cântă de se aude din vecini, pregătește trei-patru feluri de mâncare în același timp, cu o bucurie și o siguranță care te avertizează că e mai bine să stai deoparte, să privești și apoi să-i întorci bucuria, cu recunoștință”, a povestit Mona Nicolici, într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton