; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora vorbeste lumea

Momentul în care Lora s-a accidentat la antrenamentul de MMA

17 May 2021

Lora s-a accidentat la picior, în timpul unui antrenament MMA. Anunțul a fost făcut de Cove, colegul ei de la „Vorbește lumea', când a intrat în direct, fără artistă. La scurt timp, aceasta a venit în platoul de la PRO TV, ajutată de un coleg, unde a povestit ce s-a întâmplat.

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: «măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos. La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne.

Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia, și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare', a spus Lora la PRO TV. „Am zis «au», dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trântit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… «Au», du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie să țin trei săptămâni (n.r. – orteza). (…) Mă doare', a continuat ea. 

Momentul în care Lora s-a accidentat 

În urma unui antrenament MMA, Lora s-a accidentat, iar în prezent are piciorul stâng imobliziat. În cadrul ediției de astăzi de la “Vorbește lumea” a fost difuzat clipul video în urma căruia a avut loc eveniment mai puțin plăcut în urma căruia cântăreața a ajuns în această situație.

După emisiune am avut de filmat ceva drăguț, un antrenament MMA cu Mihai, fiul cu Smărăndescu. Cum eram așa tensionată… mi-am zis: ce idee bună! De când nu am mai dat și eu pumn. Și la antrenament, la încălzire, am lovit în sacii ăia de box. Am dat cu laba piciorului într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în sac, dar în margine, și am dat foarte tare. Am zis: Au' și am continuat. Apoi am dat și în Mihai și în perne și am alergat și m-am trântit. Am făcut toatea astea și după ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală, s-a dus adrenalina și au început durerile. Am mers la spital. Am făcut o radiografie și iată fisură. Să sperăm că dacă sunt cuminte nu o să fie nevoie de operație', a povestit Lora. 

 

VIDEO pe protvplus.ro

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare