; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities (3)

Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus

13 February 2020

O situație plină de neprevăzut s-a petrecut în acest sezon la Bravo, ai stil! Celebrities', însă în ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu lămurește situația și nu lasă nicio urmă de îndoială.

Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a defilat într-o haină care, după afirmațiile concurentei, ar purta semnătura lui Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. După ediții în care Bianca Rus a amenințat' că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict – este sau nu haina creată de Cătălin Botezatu? – iată că, în ediția din această seară, articolul vestimentar este probă principală în soluționarea acestei incertitudini.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, că a fost înșelată. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities' trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia: haina este un fals.

Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!', spune Cătălin Botezatu.

Care este reacția Biancăi Rus la aflarea verdictului și ce îi sfătuiește aceasta pe telespectatori veți putea afla în ediția din această seară a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare