; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlcsnap 2013 11 14 17h26m14s65

Momentele serii la “Te cunosc de undeva!”

20 November 2013

Diseară, de la 20.30, la Te cunosc de undeva' (Antena 1)- emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania-, Pepe va fi Silvia Dumitrescu, Jean de la Craiova va deveni Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios, iar Anda Adam se va transforma în Nicki Minaj.

[Not a valid template]

Pepe se transformă în Silvia Dumitrescu și cântă împopoțonat cu bănuți pe șolduri, cu un fel de coroană plină de lanțuri pe cap și cu pantofi cu toc înalt în picioare. Cu atâta metal pe el, și-a  amenințat colegii că dacă vine vreunul cu un magnet pe aici, să mă plimbe prin tot platoul, jar mănâncă!', a făcut el haz de necaz.

N-a venit nimeni cu vreun magnet însă, când și-a făcut apariția Jean de la Craiova, plin de magnetism în postura lui Dani Klein, solista de la Vaya con Dios, Pepe s-a lipit de el, ca marca de scrisoare. Și nu s-a mai putut dezlipi până la canapea. „N-am cum să nu mă lipesc de un om cu atâta megnetism', a explicat Pepe.

Jean de la Craiova cântă pentru prima oară  în franceză

[Not a valid template]

Panică maximă pentru Jean de la Craiova, la Te cunosc de undeva'. Dacă la edițiile anterioare s-a descurcat cât de cât cu limba engleză din care, oricum, nu știa mare lucru, diseară, Jean mai are de trecut un hop: să cânte în limba franceză, pentru prima oară în viața lui.  El se va transforma în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios, și va interpreta varianta în franțuzește a cântecului Sanie cu zurgălăi'.

Când a auzit că va cânta în limba franceză, pe Jean l-au trecut nădușelile: Am zis, frate, aici mi s-a înfundat'. De mare ajutor i-a fost Ozana Barabancea, jurata care pregătește vocal concurenții, care a  repetat cu el fiecare cuvințel în parte.

Transformarea lui Jean de la Craiova în Dani Klein de la Vaya con Dios a uimit-o pe Rona Hartner, invitata ediției: Atâta feminitate  n-am văzut la tine, în viața mea!'

Anda Adam, de-a bușilea, la Te cunosc de undeva'

[Not a valid template]

Îmbrăcată „cu penaj' roz, cu părul albastru și înconjurată de bărbați frumoși, sumar îmbrăcați, așa se prezintă Anda Adam în fața publicului astăzi, la Te cunosc de undeva', când se va transforma în Nicki Minaj, rapperița originară din Trinidad Tobago.

Ca să-i pună în evidență posteriorul, Andrei Aradits a pus-o pe Anda, la repetiții, să meargă în patru labe'. Cel puțin așa susține Anda, care, după ce și-a dus la bun sfârșit momentul artistic, nu s-a sfiit să exemplifice pe scenă mersul de-a bușilea.

Impresionată de dansatorii care au însoțit-o pe Anda Adam pe scenă, Ozana Barabancea s-a oferit să-i devină acesteia impresar. S-ar putea ca pe viitor să mă transform într-un impresar, ca să te iau cu tot cu balerini', i-a spus Ozana.

„Te cunosc de undeva', emisiunea celor care se descalță

[Not a valid template]

Ediția de azi a show-ului Te cunosc de undeva' se transformă în emisiunea celor care se descalță', după cum o descrie Aurelian Temișan, membru al juriului.

Și asta pentru că Dalma, care în acest show va fi Amy Winehouse, își abandonează pantofii pe scenă, după ce calcă strâmb, la propriu. Apoi Pepe se descalță, în fața tuturor, după ce se zbânțuie precum Silvia Dumitrescu, pe cântecul Sharika'.

Inspirate de concurenți, juratele Andreea Bălan și Ozana Barabancea, precum și invitata Rona Hartner își dau, la rândul lor, jos pantofii, la masa juriului. Rona ba chiar își pune și picioarele pe masă, precum americanii. Ulterior, renunță la pantofi Maria Buză și Jean de la Craiova.

Ce se întâmplă cu pantofii Dalmei, vedeți astăzi, 20 noiembrie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva'.

Votează și TVmania te premiază!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare