; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_180713_TCDU4 ed9_0130

Momentele serii la “Te cunosc de undeva!”

06 November 2013

Diseară, de la 20.30, la Te cunosc de undeva' (Antena 1)- emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania-, Maria Buză devine Pitbull, Jean de la Craiova se transformă în Puya, iar Pepe o imită pe Elena Cârstea.

Flavia, de la Neatza', dans incendiar la bară

[Not a valid template]

Frumoasa Flavia, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani', dansează la bară, diseară, la Te cunosc de undeva', pe piesa Unchain My Heart', a celebrului Joe Cocker. Ea îi face astfel o concurență serioasă, pe scenă, lui Matteo, artistul care îl întruchipează pe Cocker.

Juriul e absolut absorbit de prestația și frumusețea Flaviei. N-ai cum să jurizezi așa ceva', a reușit să rostească Temișan, la încheierea momentului.

Prima ta mare greșeală, Matteo, a fost că ai stat între mine și bară', a adăugat și Andrei Aradits.

Aproape o iau personal. Am ieșit din cadru, ca să văd bara! Flavia, ai fost superbă!', a continuat el.

 Matteo a mâncat gheață ca să cânte ca Joe Cocker

[Not a valid template]

Ca să capete o voce  răgușită precum a lui Joe Cocker, artistul în care se va transforma, Matteo a mâncat… cuburi de gheață.

El spune că a avut ocazia să-l cunoască personal pe celebrul artist și că au cântat pe aceeași scenă, la o petrecere privată, în București. Am apucat să-l studiez, să vorbesc cu el, să văd ce face înainte și după concert. Omul mănâncă gheață înainte și bea un ceai fierbinte după concert', a povestit Matteo.

Cât de bine a reușit Matteo să cânte precum Joe Cocker, vedeți miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva', la Antena 1.

[Not a valid template]

Cheală, rea și cu atitudinea mârlanului de cartier. Așa se arată Maria Buză, în ediția de azi a show-ului Te cunosc de undeva', când se va transforma în Pitbull, celebrul rapper american.

Închipuiește-ți ce misiune grea am, pentru că eu pe omul ăsta nu-l ascult, nu pot să-l văd, nu pot să-l aud. Nu mai pot să râd, să glumesc… E piesa care mi-a pus capăt, în toate sezoanele de când particip la Te cunosc de undeva', li s-a plâns Maria antrenorilor Ozana Barabancea și Andrei Aradits.

Înainte de-a urca pe scenă, admirându-și în oglindă noul look, Maria a remarcat mai mult ca pentru sine, privind la pantaloni: nu mi-ați pus și mie o gogoașă aici…'.

Jean de la Craiova a fugit cu darul de la o nuntă

[Not a valid template]

Jean de la Craiova  vine cu valiza de bani la Te cunosc de undeva'. Jean, transformat în Puya, bagă bani' și vrea s-o arvunească pe Elena Cârstea', aici în varianta lui Pepe, pentru o cântare. Nu se mulțumește cu atât, pentru că pune servieta plină de euro pe masa juriului așa, ca o mică atenție din partea lui. Întrebat dacă banii sunt de la ultima nuntă la care a cântat, Jean infirmă: Nu. Dar am fugit cu daru'.

A fost un show foarte frumos, cu mulți bani. Nu mă așteptam să te transformi atât de bine în Puya, pentru că, totuși, e greu să faci hip-hop…', i-a spus Andreea Balan, in timp ce numara bancnotele de o sută de euro din teancul care i-a fost destinat.

Având în vedere că sunt rudă cu Puya, pentru că suntem veri prin alianță, n-am cum să spun altfel decât: foarte bine, Jeane!',  a adăugat și Ozana Barabancea.

Dacă a reușit Puya' să se înțeleagă la bani cu Elena Cârstea' pentru o cântare, vedeți diseară, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva'.

Elena Cârstea l-a refuzat pe Puya

[Not a valid template]

Îmbrăcat cu o rochie de un albastru electric și cu volane, cu ciorapi de tip plasă, șirag de perle la gât, pantofi cu toc și cu o coafură paj, așa va arăta Pepe transformat în Elena Cârstea.

Doamna Elena Cârstea' s-a bucurat să-i revadă pe Țiți, cum îl alintă ea pe Temișan, și pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut să-i reamintească faptul că eram udă când am vorbit ultima dată'. Andreea se referea, evident, la întâmplarea petrecută cu mulți ani în urmă, la mare, într-o emisiune prezentată de Dan Negru și transmisă în direct, când Elena Cârstea, nervoasă, a împins-o într-o piscină.

Puya, întruchipat aici de Jean de la Craiova, a încercat să o arvunească pentru un concert și a făcut un gest ce a deranjat-o pe Elena. Aceasta l-a refuzat și l-a avertizat să nu fie mitocan.

Te cunosc de undeva' se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare