; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_170713_TCDU4 ed8_0173

Momentele serii la “Te cunosc de undeva!”

30 October 2013

Diseară, de la 20.30, la Te cunosc de undeva' (Antena 1)- emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania-, Pepe, transformat în Mo-Do, interpretul  piesei Eins, Zwei, Polizei', a lovit cu biciușca din dotare aproape tot ce i-a ieșit în cale. Și nu s-a rezumat la asta. A mai plesnit, cu palma, și fesele balerinelor alături de care și-a susținut momentul artistic.

[Not a valid template]

Ai comunicat non-stop cu baletul', a remarcat, de la masa juriului, Andreea Bălan.

Așa e formată palma mea, atunci când îmi place ceva, o fac', a explicat el și a mai aplicat o palmă, cu zgomot, de data asta pe posteriorul lui Cosmin Seleși.

Ozana Barabancea a caracterizat momentul lui drept unul educativ'. Și l-a găsit pe polițaiul' Pepe „foarte sexos'. Iar Andrei Aradits a zis despre el că a făcut din Mo-do bici. Adică un număr interesant dintr-un lucru sec, aparent searbăd'.

Dalma a cântat în costumul popular al regretatului Liviu Vasilică

Dalma s-a transformat în Liviu Vasilică, celebru interpret de muzică populară plecat dintre noi în anul 2004, și a interpretat cântecul Marine, la nunta ta', acompaniată vocal de grupul Teleormanul.

[Not a valid template]

Nu pot să-ți descriu emoțiile pe care le am. E ceva special să porți hainele cuiva care a cântat atâția ani în ele…', a spus Dalma, vizibil emoționată.

E foarte greu să vii să transformi pe cineva în tatăl tău care nu mai este dar, totodată, mă și bucur, pentru că și prin chestia asta putem să ne amintim de Liviu Vasilică', a mărturisit fiul acestuia, Florin Vasilică, membru al grupului Teleormanul, la finele momentului artistic.

Sărut pasional pe scena show-ului Te cunosc de undeva'

Anda Adam, care se va transforma  în Dalida, și Cătălin Botezatu, care va apărea în fața telespectatorilor în chip de Alain Delon, s-au sărutat îndelung, la finalul cântecului Parole, Parole', pe care l-au interpretat în duet.

[Not a valid template]

Aș fi rămas Delon, pentru că m-am simțit foarte bine când Dalida m-a sărutat', a spus designerul.

Pot să te mai sărut o dată, dacă vrei…', a replicat rapid partenera sa de scenă.

Anda a fost Dalida doar pentru momentul special realizat alături de Cătălin Botezatu, în deschiderea show-ului, pentru că personajul în care s-a transformat pentru concurs a fost Guess Who.

Pe parcursul emisiunii, Botezatu a făcut tot felul de afirmații cu subînțeles, care lasă loc la speculații. Mie îmi place de Anda, oricum ar fi ea' ori La Anda nu se renunță așa ușor! Pentru ea se luptă!' sunt două dintre ele.

Cătălin Botezatu, fan declarat al show-ului,  este invitatul special al ediției.

 Te cunosc de undeva' se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare