; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora

Momente grele pentru Lora și iubitul ei, în Bali. Cei doi sunt izolați. „Ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”

13 April 2020

Lora și partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu trec prin momente dificile în Bali, deși s-ar părea că vacanța ei este de vis, cei doi au rămas blocată în Indonezia, din cauza pandemiei de coronavirus. 

 

În cadrul unui interviu oferit prin Skype, la emisiunea „Vorbește Lumea', aceasta a dezvăluit că urmează să petreacă 3 zile de liniște și întuneric, totul datorită unei sărbători. 

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare', a declarat Lora. 

Cântăreața a declarat anterior că va rămâne în Bali până când îi va expira viza. 

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla, a declarat Lora.


Vedeta a menționat ca li s-a dat zbor către Paris, numai că de acolo ar avea doar trei ore la dispoziție pentru a-și găsi zbor către România și nu au de unde ști ce se va întâmpla acolo. Ar putea rămâne în carantină în Franța și cel mai probabil vor aștepta răspunsul companiei de la care au achiziționat bilete inițial pentru a vedea dacă este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare