; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irinel si irina columbeanu

Irina Columbeanu a terminat clasa a VIII-a în America. Ce ținută a purtat la absolvire. VIDEO

14 June 2021

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica Irina, care locuiește cu Monica Gabor, mama ei, a absolvit clasa a VIII-a în America. El a arătat tuturor imagini de la evenimentul important din viața copilului său, scrie libertatea.ro.

Afaceristul a postat astăzi pe Facebook un clip video în care protagonistă este chiar Irina, fiica lui. Irina Columbeanu apare pe scenă, îmbrăcată într-un costum elegant, cu fustă scurtă. Este filmată în timp ce susține un discurs. Conform spuselor lui Irinel Columbeanu, este speech-ul de sfârșit de an, aceasta a absolvit clasa a VIII-a.

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul', a notat el în dreptul clipului din mediul online.

 

 

Irina Columbeanu se pregătește de următoarea etapă din viața ei, pentru anii de liceu.

 

Irinel Columbeanu a mai postat și pe Instastory câteva imagini cu fiica sa.

 Vezi galeria foto >

Irinel Columbeanu, despre plecarea în State a Irinei: „încununarea modului meu de a gândi'

Irinel Columbeanu a decis ca Irina să se mute în America, acolo unde locuiește mama ei, Monica Gabor. De curând, afaceristul a recunoscut care a fost motivul pentru care și-a dat acordul ca fiica lui să se mute în America.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi', a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare