Homepage  / Vedete româneşti

Tatăl lui Dan Capatos a murit. Mesajul dureros transmis de prezentator: „De-acum vei rămâne o inimă de lumină”

Tatăl lui Dan Capatos a murit. Mesajul dureros transmis de prezentator: „De-acum vei rămâne o inimă de lumină”
7

de Cristina Țapu,

Dan Capatos trece prin momente delicate. Tatăl renumitulul prezentator s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către Dan Capatos, prin intermediul unui mesaj emoționant. Iată detaliile!

Dan Capatos este în doliu după ce tatăl său a murit

Dan Capatos trece prin clipe dificile și se confruntă cu o durere imensă, aflându-se într-o perioadă de doliu. Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, el a transmis o postare emoționantă, anunțându-și fanii că tatăl său a încetat din viață.

„De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata…”, a fost mesajul pe care Dan Capatos l-a scris în dreptul unei imagini în care apare alături de părintele său. Prezentatorul nu a dezvăluit care a fost cauza care a cauzat decesul tatălui și a preferat să păstreze discreția în acest moment dificil pentru întreaga familie.

Cine este femeia care-l susține pe Dan Capatos în momentele dificile

Prezentatorul preferă să păstreze aspectele care țin de viața personală departe de ochii curioșilor. Așadar, puțini știau că Dan Capatos iubește cu patos aceeași femeie de mai bine de două decenii.

Dan Capatos și soția sa Monica au o relație de 25 de ani. Când s-au întâlnit prima dată, ambii erau angajați în domeniul presei. La acea vreme, amândoi aveau relații cu alte persoane, iar Monica se pregătea să se căsătorească cu partenerul său de atunci.

Cum arată acum fiul lui Dan Capatos. Andrei se laudă cu premii importante în tenis, la doar 12 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În cele din urmă, atât Dan Capatos, cât și Monica au luat decizia de a părăsi relațiile amoroase în care se aflau și să acorde o șansă poveștii lor de iubire.

Conform lui Dan Capatos nu există o rețetă universală a unei relații de succes, însă înțelegerea și răbdarea sunt două ingrediente cheie fără de care o relație nu poate trece de obstacolele care îi ies în cale.

Deși au trecut mai bine de două decenii de când a debutat povestea lor de dragoste, Dan Capatos continuă să-și surprindă plăcut soția ori de câte ori are ocazia. Așa se face că prezentatorul obișnuiește să cumpere florile preferate ale Monicăi, fără un motiv anume și fără a aștepta o ocazie specială.

Sursă foto: Instagram Dan Capatos

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton