Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină a refuzat să participe la America Express. Fiica sa, Ruxandra, a avut ultimul cuvânt de spus: „O fac de râs!”

Ioana Ginghină a refuzat să participe la America Express. Fiica sa, Ruxandra, a avut ultimul cuvânt de spus: „O fac de râs!”
15

de Cristina Țapu,

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și are o carieră de succes. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a primit propunerea de a participa la „America Express”, însă a fost nevoită să refuze. Fiica sa, Ruxandra, a avut un rol decisiv în decizia luată.

Ioana Ginghină a explicat de ce a refuzat să participe la „America Express”

De-a lungul anilor, Ioana Ginghină a primit mai multe invitații să participe în reality-show-uri, însă le-a respins pe toate. Fiind mamă a unei adolescente, Ioana nu vrea să fie departe de fiica ei, mai ales acum, când Ruxandra are o vârstă atât de delicată, fiind în vârstă de 16 ani.

ioana-ginghina-vacanta-thailanda-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În plus, actrița recunoaște că nici fiica sa nu a fost de acord ca ea să participe la o astfel de emisiune de divertisment. Actrița este de părere că fiica sa are o vârstă la care crede că se poate descurca complet singură, însă realitatea este una complet diferită.

„Sincer, am tot primit de-a lungul timpului oferte, dar primul motiv a fost copilul, iar ultima dată când am primit oferta, tot copilul mi-a zis că ar fi cazul să nu mă duc.

Oricum, nu știu dacă m-aș duce. Ar fi complicat… Pentru Ruxandra nu ar fi vorba neapărat de dor, dar mi-a zis să nu o fac de râs, deci asta a fost pe primul plan.

Perioada asta cu adolescenții, ei par că ar putea să se descurce singuri, dar au nevoie de ajutorul adulților în viața lor. Crede-mă, acum mi se pare că are nevoie de mine mai mult ca niciodată. Asta este doar părerea mea și o susțin”, a declarat Ioana Ginghină, conform Playtech.

Ruxandra, fiica Ioanei, este o adolescentă rebelă

Ioana Ginghină și fiica sa, Ruxandra, au o relație foarte deschisă și vorbesc despre orice. Recent, Ruxandra i-a comunicat mamei sale că și-ar dori să-și facă un piercing în sprânceană. Actrița nu a fost de acord cu aceasta și i-a propus să-și facă un piercing într-o zonă mai puțin vizibilă, precum buricul. În cele din urmă, Ruxandra s-a lăsat convinsă de mama sa și a renunțat la acest plan.

Ce-probleme-a-avut-Ioana-Ginghina-cu-fiica-ei-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

„Acum, în funcție de vârstă… Uite, a vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană. Am zis că în buric îl poate ascunde. Ultimul până la 18 ani”, a dezvăluit Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

De altfel, Ioana a vorbit cu fiica sa și despre fumat și despre riscurile pe care acestea le prezintă asupra sănătății. Cu toate acestea, Ruxi pare atrasă de ideea de a începe să fumeze, conform actriței.

„Eu acum sunt într-o perioadă în care încerc să-i cunosc prietenii. Ce-am cunoscut până acum nu este foarte nasol. Ne-am văzut. Sunt niște fete drăguțe. Am auzit și de tot felul de prietenii din astea. Și de asta mi-e frică și nu vreau să o las să fumeze.

Mie mi se pare că de la fumat la iarbă e un pas. Acum le pot și accesa foarte ușor. Pe vremea noastră nici nu știu dacă fuma cineva. Mă întreabă acuma fii-mea, ‘dacă vrei îți aduc eu mama, că știu pe unul„, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursă foto: Instagram Ioana Ginghină

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton