; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise Guran trece la divertisment în „Răzushow”

21 April 2012

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 18.35, emisiunea „Răzushow' de la TVR 2 va marca un moment inedit în care telespectatorii vor vedea o altă faţă a lui Moise Guran, jurnalistul economic ce prezintă emisiunea „Ora de business' la TVR 2.

El va fi invitatul acestei ediţii alături de Constantin Trofin, prezentatorul emisiunii „La mustaţă'. Echipa celor „3 grei' de la TVR 2 (Trofin, Guran, Răzuş) va fi completată în această sâmbătă de trupa „Les Elephants Bizarres' – care va aduce câteva momente artistice de excepţie.

Pentru prima dată la TVR 2, înconjurat fiind de Răzuş şi Trofin (cei doi colegi care moderează emisiuni de divertisment), Moise Guran va trebui să accepte provocarea acestora de a intra în ritmul lor. Aşa se face că, pe parcursul emisiunii, el va ajunge să facă mărturisiri surprinzătoare şi ne va dovedi că este o persoană cu un simţ al umorului extraordinar.

Iar ca tabloul acestei ediţii să fie complet, nici Constantin Trofin nu se va lăsa mai prejos şi dezvălui în premieră tot felul de aspecte amuzante din viaţa sa. Un mic exemplu ar fi părerea pe care Trofin o are despre aeroporturi şi despre cea mai ciudată experienţă prin care acesta a trecut, fiind un pasager aproape săptămânal al curselor Bucureşti-Cluj şi retur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare