; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise Guran şi “Ora de business” se întorc, de azi, la TVR 2

13 August 2012

Cu toate că este vară şi oamenii se află încă în vacanţă, Moise Guran revine „la muncă' în luna august pentru a da startul primelor analize economice şi financiare ale toamnei. Din 13 august, emisiunea Ora de Business'  va fi transmisă la TVR 2 în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.30 şi înregistrat la TVR INFO de la 23.30.

Am mulţumit lui Dumnezeu pentru faptul că tot circul suspendării preşedintelui s-a petrecut când “Ora de Business” a fost în vacanţă şi am evitat o perioadă în care, indiferent cât de obiectiv ai fi criticat, ai fi fost automat catalogat ca fiind de partea unuia sau altuia. Ştiu, nu s-a terminat încă, dar acum parcă ne-am mai obişnuit şi noi cu situaţia. Mai avem în faţă jumătate din acest an şi, deşi perspectiva nu este bună, sper ca lucrurile să se aşeze, iar pagubele anului electoral pentru economie şi pentru noi toţi să fie cât mai mici.

Cred că în aceste luni va trebui să fim cu toţii pe fază, să luăm la timp cele mai bune decizii legate de bani, de credite, depozite, curs de schimb, iar noi, cei de la Ora de Business' ne vom strădui să îi informăm pe oameni la timp şi să îi ajutăm să ia aceste decizii. Trebuie doar să îşi facă timp seara de la 20.30, la TVR 2', a declarat Moise Guran.

După o vacanţă petrecută în Spania, la Barcelona, Moise a făcut cu familia un tur prin ţară vizitând Roşia Montană, Alba Iulia şi Râşnov. El a reluat emisiunea sa de radio din 6 august dar la TVR 2 a trebuit să amâne cu o săptămână debutul noului sezon al emisiunii Ora de Business' – din cauza transmisiunilor maraton de la Jocurile Olimpice.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare