; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise guran

Moise Guran și echipa care realizează „Biziday” trec de la TVR 1 la Digi24

10 August 2015

Din această toamnă, emisiunea „Biziday', pe care Moise Guran o prezenta până de curând la TVR 1, se mută la Digi24. Tot la Digi24 va putea fi urmărită și campania Clubul celor care muncesc în România'.

moise guran

Emisiunea Biziday este una de conţinut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm şi să comentăm, să explicăm pe înţelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri şi fără prejudecăţi. Aceasta este definiţia Digi24, compatibilitatea este evidentă şi deci alegerea mea nu a fost una dificilă', spune Moise Guran, realizator Biziday.

Ne bucurăm că ni se alătura un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacţii, am lucrat împreună şi am continuat să colaborăm chiar şi atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24', spune Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24.

Venirea lui Moise Guran la Digi24 nu va afecta emisiunea „Business Club', realizată în prezent de Stelian Muscalu, scrie Paginademedia.ro.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare