; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise guran digi24

Moise Guran și „Biziday” debutează pe 14 septembrie la Digi24

04 September 2015

Din 14 septembrie, de la ora 22.00, Moise Guran traduce economia la Digi24. Va fi Biziday' de luni până joi. Şi tot Moise Guran redeschide Clubul celor care muncesc în România', un program care îţi arată cum bunăstarea din jurul tău e fix în mâinile tale.

moise guran digi24

Digi24 este o televiziune care nu face compromisuri cu telespectatorul pentru audiență. Aceasta a fost cel mai important şi mai puternic argument. În plus, din punct de vedere tehnic, este mult peste toate celelalte televiziuni. A trebuit să învățăm, într-un timp scurt, să folosim resursele uriașe ale DIGI, dar și să respectăm proceduri specifice unei corporații.', spune Moise Guran.

„Pentru mine, Digi24 este un model de comunicare civilizată de care telespectatorii au nevoie. Digi24 este chiar foarte diferit de celelalte televiziuni de știri din România. Pentru echipa Biziday, acest lucru a contat, în mod evident, mai mult decât partea tehnică', spune Moise Guran.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 ar trebui să se regăsească în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare