; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise Guran predă lecţia de economie

15 August 2011

Începând cu 8 august, Moise Guran îşi aşteaptă telespectatorii cu 90 de minute mai târziu decât erau obişnuiţi, la 20.30. Atunci când nu realizează emisiunea pentru „oameni sănătoşi la cap într-o ţară nebună', prezentatorul îşi împarte timpul între familie, grădinărit şi meciurile de fotbal cu prietenii.

TVmania: De ce te-ai întors atât de devreme din vacanţă?

Moise Guran: Păi am plecat mai devreme ca să mă pot întoarce mai devreme. Acum ar trebui să-ţi spun că am simţit eu în genunchi că vor cădea bursele din toată lumea în prima ediţie din acest sezon al emisiunii „Ora de business' (râde). Adevărul este că eu cred că cei care muncesc vara culeg roade mai bune toamna.

TVmania: Care este motivul pentru care emisiunea a fost programată mai târziu?

Moise Guran: Aşa am cerut noi, iar cei de la TVR au fost de acord că emisiunea se adresează unor oameni care muncesc mai mult şi ajung mai târziu acasă. La 20.30, emisiunea este mai accesibilă acelor oameni.

TVmania: Mai ai puţin şi faci un an de când te-ai mutat la TVR 2. Privind în urmă, regreţi ceva din perioada în care prestai pentru Antena 3?

Moise Guran: Bineînţeles! Am lucrat 11 ani la Antene. Am lăsat în urmă un colectiv… colegi, prieteni, chiar reporteri care s-au format alături de mine. Este adevărat că unii dintre ei au venit apoi la TVR, alţii sunt încă acolo, dar sunt totuşi 11 ani din viaţa mea.

La fel de adevărat este faptul că am fost bine primit şi la TVR, unde am descoperit alţi oameni ce merită a fi numiţi colegi şi prieteni, dar eu nu sunt genul de om care intră în conflict cu trecutul său. Uite, să îţi dau un exemplu… Când eram la Antena 3 jucam fotbal o dată pe săptămână cu colegii. Şi acum fac la fel, dar jucăm amestecaţi şi cu cei de la Antene şi cu cei de la TVR.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare