; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise Guran lansează “Biziday” la TVR 1

02 September 2013

De astăzi, 2 septembrie, emisiunea de analize economice şi infotainment, cunoscută până acum sub numele “Ora de business” devine “Biziday” şi îşi schimbă ora de difuzare în grila TVR 1, urmând a fi transmisă de la ora 22.30, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

„Am negociat mult mutarea asta, ca să reuşesc să mă adresez celor care, la ora 19.00, sunt încă în drum spre casă. Emisiunea se adresează aşadar oamenilor ocupaţi (de aici şi numele). Pentru cei care iubesc brandul “Ora de business”, le spun că îl vor regăsi în grila TVR 1 în fiecare joi de la ora 19.00, sub forma unui talk-show pe teme de economie. Sau, mai pe scurt, luni, marţi şi miercuri ne întâlnim de la ora 22.30 la Biziday, iar joia, de la 19.00, la dezbaterea economică “Ora de business”, ambele la TVR 1', precizează Moise Guran, realizatorul şi prezentatorul celor două emisiuni de la TVR1.

Tot din septembrie, Moise Guran începe un nou proiect – o campanie pentru susţinerea produselor făcute în Romania. Campania va fi difuzată sub forma unei serii de fillere, filmate de Moise Guran în fabrici şi uzine, cu oameni reali care ajung să conştientizeze că, dacă îşi dau salariul pe produse româneşti, plătesc, de fapt, salariul unui alt român.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare