; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Moise Guran (1)

Moise Guran dă startul unui nou sezon „Biziday”, diseară, la TVR 1

01 September 2014

Moise Guran se întoarce din 1 septembrie pe micul ecran cu cele mai importante evenimente economice ale zilei, interne şi externe, la „Biziday'.

Moise Guran (2)

Jurnalistul face turul ultimelor 24 de ore ale planetei, adună informaţiile economice, le selectează, le pune în context şi le asamblează, pentru ca la finalul zilei să spună totul în 45 de minute. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la 22.15.

„În vara asta am bătut România în lung şi-n lat, am filmat mult pentru „Clubul celor care muncesc în România' şi ne-am pregătit pentru noul sezon „Biziday'. La fel ca până acum, şi în acest sezon vom aborda subiecte pe teme de muncă, job-uri, preţuri – lucruri importante pentru cei care ne urmăresc', afirmă realizatorul.

În ceea ce priveşte ora de difuzare a emisiunii, Moise Guran are un comentariu caracteristic: „Sunt bucuros că emisiunea va fi şi mai accesibilă din această toamnă, faţă de sezonul trecut. Acum, cei care se trezesc dimineaţa devreme, să plece la muncă, vor adormi după, nu înaintea ei…'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare