; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan negru

Modul inedit prin care Dan Negru a ajuns să câștige zeci de mii de euro pe an

22 June 2021

Dan Negru se numără printre prezentatorii cel mai bine plătiți din România. Vedeta Antenei 1 nu se bazează însă numai pe job-ul din televiziune, ci a investit sume de bani nu numai în construcții, ci și în agricultură.

Dan Negru s-a ocupat de-a lungul timpului de o mulțime de emisiuni care au ajuns să aibă succes. De asemenea, acesta s-a implicat în mai multe domenii de afaceri, printre ele fiind și agricultura. Astfel, în fiecare vară, prezentatorul tv se ocupă de un teren, de pe urma căruia strânge sume uriașe de bani, scrie playtech.ro.

„Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua', au spus apropiații lui Dan Negru, citați de sursa citată.

„Părinții și bunicii mei au fost băgați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, pentru că erau țărani înstăriți'

Dan Negru a postat pe conturile sociale un mesaj dureros, amintind de tragedia de acum 70 de ani: 

„De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi'- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani.

Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta… Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii'.

„Dan supraveghează seceratul'

Dan Negru a câștigat, după ani de zile, un proces greu, în urma căruia a recuperat zeci de hectare de pământ, aflate în zona Bobda și Banloc, lângă Timișoara. 

„Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua', au spus apropiații lui Dan Negru. „(…) are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui.', au mai dezvăluit aceleași surse.

A dat lovitura și în afacerile imobiliare

În anul 2009, Dan Negru a început să investească bani în imobiliare. Atunci, el a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 a definitivat, în Nordul Capitalei, alt bloc:

Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii.'

Dan Negru a demarat, anul trecut, o altă lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal:

Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi.', au mai spus apropiații prezentatorului emisiunii „Next Star', show aflat în grila Antena 1.

 

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare